USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку просять відремонтувати розбиту дорогу до школи

28 Серпня 2019 20:39
Через ями та вибоїни діставатися до школи №12 жителям одного із мікрорайонів Луцька доволі складно.

Про це йшлося під час пленарного засідання 61 сесії Луцької міськради 28 серпня.

Як зазначив депутат Богдан Богонос у запиті до Луцького міського голови, до нього звернулися мешканці вулиць Вахтангова, Руданського, Заньковецької, Салтикова-Щедріна, діти яких відвідують школу №12. Заявники скаржаться, що дороги до навчального закладу, зокрема вулицею Безіменною та провулком Салтикова-Щедріна, розбиті, тротуари відсутні. Через це у зимову пору, коли падає сніг, неможливо пройти через ями та вибоїни не лише дітям, а й дорослим. До того ж, провулок Салтикова-Щедріна не освітлюється в темну пору доби. Скоро розпочнеться новий навчальний рік, тому жителі просять посприяти вирішенню проблеми, від якої залежить здоров’я дітей, працівників школи та жителів мікрорайону.

На початку року депутат готував колективне звернення про поточний ремонт вказаних провулків, у відповіді на звернення йшлося, що їх обстежать та визначать потреби ремонту. Наразі ремонтних робіт не здійснювали, тож він просить вжити заходів з поточного ремонту вулиць та розглянути можливість освітлення провулків.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus