USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку провели в останню путь загиблих у війні з окупантами Героїв

11 Квітня 2022 15:11
Сьогодні у Кафедральному соборі Святої трійці у Луцьку відбулась громадська панахида за загиблими у війні з Росією військовослужбовцями Миколою Бунчуком та Михайлом Путінцевим.

Про це інформують на сайті міськради.

До молитви за упокій душі померлих разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучився міський голова Ігор Поліщук, його заступник Ірина Чебелюк, працівники виконавчих органів Луцької міської ради та окремі депутати.

Микола Бунчук народився 29 серпня 1998 року у місті Лисичанськ Луганської області. Проходив військову службу за контрактом. Помер 7 березня внаслідок осколкового поранення під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України біля населеного пункту Дмитрівка Київської області.

Михайло Путінцев народився 20 січня 1997 року. Навчався у Луцькій гімназії № 18, Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та Національній академії сухопутніх військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Проходив військову службу за контрактом. Загинув 4 квітня під час ведення бою з російськими окупантами поблизу Запорізької області.
Опісля панахиди тіло військовослужбовців прощальною ходою пронесли Театральним майданом нашого міста. Останній спочинок Герої знайдуть на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Вічна пам'ять та слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
янеробот Показати IP 11 Квітня 2022 16:47
Співчуття рідним, Слава Героям.
Таня Показати IP 11 Квітня 2022 18:58
Як тяжко втрачати… особливо таку гарну молодь…Царство Небесне! Співчуття рідним…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus