USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку ремонтують дах аварійного будинку: кілька плит перекриття майже висіли у повітрі

28 Вересня 2022 20:33
У Луцьку триває ремонт аварійного даху будинку на проспекті Соборності, 31а, у якому могла обвалитися одна зі стін.

Про це повідомили у міській раді.

Нещодавно до міського голови Ігоря Поліщука та депутатів Андрія Разумовського, Віталія Бондаря, Олега Тарасюка та Катерини Шкльоди звернулись мешканці будинку з приводу руйнування перекриття та цегельної кладки на останньому поверсі будинку на проспекті Собороності, 31а. Під час перевірки фахівцями встановлено, що забудовник під час зведення будинку порушив норми та технологію спорудження підпор даху, внаслідок чого кілька плит перекриття майже висіли у повітрі, а одна із ділянок зовнішньої стіни будинку загрожувала обвалом.
Для вирішення проблеми з міського бюджету було виділено кошти на аварійно-ремонтні роботи. Станом на сьогодні основному проблему вже усунуто, а ремонт добігає кінця.

Завдяки оперативному реагуванню мешканців будинку, міського голови та депутатів міської ради проблему, що загрожувала життю та здоров’ю лучан, було усунено.

Відтак у міській раді звертають увагу голів ОСББ міста, що стан будинків у їх підпорядкуванні потребує ретельного нагляду та дбайливого догляду, особливо – якщо вони спорудженні більше 50 років тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 30 Вересня 2022 01:46
Так вона вже обвалилась , ви гляньте на ту кладку , її точно по п'яні клали .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus