USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ремонтують двір, який стане одним із найкращих у місті

19 Вересня 2017 17:47
Капітальні ремонти луцьких вулиць практично завершили, а розпочаті роботи в дворах мають закінчити протягом місяця. Якість виконання всіх ремонтних робіт продовжують активно контролювати представники Луцької міськради.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась і радник міського голови Ігор Поліщук здійснили традиційний огляд проведених ремонтних робіт на вулицях міста та прибудинкових територіях, а також поспілкувалися з мешканцями 19 вересня.

Так, Юрій Крась повідомив, що усі розпочаті дорожні роботи в Луцьку практично завершені, а ремонти дворів мають закінчитися орієнтовно за місяць. Директор департаменту ЖКГ, однак, не виключає можливості, що при перевиконанні бюджету ремонти проведуть ще на території кількох дворів.

Спершу представники міськради завітали до дворів на проспекті Грушевського, 7, 9, 9а та вулиці Гулака Артемовського, 16.

Як розповів Ігор Поліщук, заплановано, що цей двір стане одним із найгарніших у Луцьку, адже, окрім підрядника, який старанно підходить до виконання поставлених перед ним завдань, активно долучаються до впорядкування свого двору й мешканці, які, до приклади, наводять лад на квітниках.
Зараз у дворах викладають бруківкою проїзні частини та тротуари. На ці роботи скерували близько 2,788 мільйона гривень.

Під час інспекції, однак, мешканці бурхливо відреагували на питання перенесення смітників, адже частина з них невдоволена новим місцем, де розташовані контейнери. Як підкреслив радник міського голови, їхня позиція полягає в тому, що люди самі повинні вирішити, де мають знаходитися смітники, і повідомити про це.
На проспекті Василя Мойсея ремонти практично завершені. Там, зокрема, оновили асфальтне покриття на проїзній частині, а зараз продовжуються роботи з викладення бруківкою тротуарів.

«На мою думку, це зразково-показовий ремонт. Ми задоволені якістю виконаних робіт, гарантія на які становить 7 років. Але ця дорога за нормальних умов експлуатації простоїть більше. Також зроблено реконструкцію кільця», – відзначив Ігор Поліщук і додав, що на місці заплановано ще оновити освітлення та докласти бруківку.

Загалом вартість капітального ремонту проспекту становить 9,513 мільйона гривень.
Капітальний ремонт триває теж і на вулиці Героїв УПА, де вкладають асфальт на відрізку, площею 4156 метрів квадратних.

Ця дорога – об’їзна, до того ж зазначений відрізок був небезпечним з огляду на відсутність тротуару, через що люди були змушені ходити проїжджою частиною.

Ремонтні роботи практично завершені, вже 20 вересня мають закінчити асфальтування, після чого робітники приступлять до викладання пішохідних доріжок.

Вартість ремонту оцінюють у 3,144 мільйона гривень.
Облаштовують теж двори на вулиці Кравчука, 10, 12, де викладають бруківкою проїзні елементи дороги та тротуари.

Відзначимо, що перед початком цих робіт відбулися збори з мешканцями, які висловили свої побажання щодо того, якими мають бути їхні прибудинкові території.

Загалом на проведення цих капітальних ремонтів було виділено 2,836 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
вул. ФЕДОРОВА Показати IP 19 Вересня 2017 18:56
Відремонтуйте двори вул. ФЕДОРОВА 1,3,5
Таксист Показати IP 19 Вересня 2017 19:14
Ото так...молодці...приїдьте на аоку і побачите які тут вулиці...везти людей по вул.Кутузова 11-24 неможливо, яма на ямі.
Олександр Показати IP 19 Вересня 2017 19:51
А як же заплановані на 2017 рік ремонти на пр Соборності 35, 37А та 37Б?
Гас Показати IP 19 Вересня 2017 21:31
соборності 37а та 37б ще одну зиму і дорога зійде з снігом а про бордюри мовчу їх автівкі просто порозтрощували і паркомісць нема!
Лучанка Показати IP 19 Вересня 2017 23:51
Коли буде нарешті зроблений тротуар на вул. Винниченка??? Центральна вулиця, а тротуари жахливі, ноги поламати можна. З дитячим візочком не проїдеш нормально. Там за часів незалежності ще жодного ремонту не було!
небайдужий Показати IP 20 Вересня 2017 01:37
Ото б уже не знущались! Коли вже в цьому житті побачить асфальт одна з найдавніших вулиць міста - Баранова?? Особливо її частина в районі АС №2
Мешканець Показати IP 20 Вересня 2017 09:42
Бруківка на проїзджу частину!Ноу-хау по луцьки,чи заробіток виробникам бруківки?
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2017 12:30
Цікаво, а коли вже зроблять ремонт на вул. Львівській, 63 та 63а, який мали завершити ще в 2016р. Двором постійно рухаються автомобілі доставки товару а також всі інші які транзитно проіжджають ідучи в "Автотурист". Каналізаційні люки перевертаються, ями в коліно, а в дощ калюжі такі, що до під'ізду дійти неможливо!
Наташа Показати IP 20 Вересня 2017 14:47
Обіцяли і нас в 2017 році відремонтувати дороги по вул.Конякіна 11, і 9 Б Не можливо дітей в садочок завести, одні ями.А після дощу вже й мови немає. Надіємось що нас тут почують
Андрій Показати IP 20 Вересня 2017 18:25
двори вул.Конякіна 29,29а,29б,30,31 просто жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus