USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Родини трьох загиблих волинських Героїв отримали їхні посмертні нагороди

2 Грудня 2023 09:10
Днями родичам полеглих воїнів із Смідинської громади вручили їхні посмертні нагороди.

Про це інформують у громаді.

Орден «За мужність» III ступеня передали рідним військовослужбовців Левчука Дмитра Анатолійовича та Максимука Юрія Юрійовича. Медаль «Захиснику Вітчизни» вручили рідні Лампіки Миколи Леонідовича.

Читати ще: Рідним двох захисників з Волині вручили їхні посмертні нагороди

«На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо горе Ваших сімей та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна та світла памʼять нашим захисникам!» – йдеться в повідомленні.

Як інформувалося раніше, воїна з Шацька Сергія Гінчука, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів, нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юля Показати IP 3 Грудня 2023 01:08
Бідні люди! Кому вже потрібні ці нагороди? Найдорожче втрачено-рідне життя …

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus