USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розроблять нову схему організації дорожнього руху. Деталі

19 Квітня 2020 13:43
Розробка комплексної системи (схеми) організації дорожнього руху місту Луцьку обійдеться в приблизно 320 тисяч гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт 16 квітня оголосив виконавчий комітет Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 травня, аукціон має розпочатися 4 травня.

Очікувана вартість робіт становить 320 720 гривень.

Йдеться про розроблення схеми організації дорожнього руху в місті, яка б охоплювала комплекс заходів щодо вдосконалення і забезпечення безпеки дорожнього руху на вулично-дорожній мережі Луцька та давала змогу:

- поліпшити безпеку дорожнього руху, швидкість сполучення, економічну ефективність і комфортність руху пасажирів і вантажів,

- зменшити аварійність, сприяти розвитку велосипедного та автомобільного туризму,

- сприяти економічному та екологічно збалансованому розвитку дорожньої інфраструктури,

- розробити імітаційні моделі транспорту на найбільш навантажених перехрестях Луцька з метою полегшення доступу до автомобільних доріг,

- розробити графічні і текстові матеріали, зокрема проекти (схеми) організації дорожнього руху на вулицях міста та найбільш навантажених перехрестях, картограми пасажирських та вантажних перевезень.

Схема організації дорожнього руху включатиме:

- пропозиції щодо транспортних коридорів, об’їзних шляхів та резерву територій для транспортних розв’язок,

- схему проїзду транзитного транспорту та варіанти оптимізації часу проїзду через Луцьк,

- пропозиції щодо перерозподілу транспортних потоків,

- пропозиції щодо розміщення зупинок та пересадочних пунктів громадського транспорту, облаштування ділянок вулично-дорожньої мережі міста, де необхідно реалізувати пріоритетний рух маршрутних транспортних засобів загального користування,

- заходи із вдосконалення організації дорожнього руху на ділянках і місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, вузлах з транспортними затримками та біля ринків,

- пропозиції щодо збільшення безпеки та доступності до вулично-дорожньої мережі для усіх учасників дорожнього руху, зокрема осіб з інвалідністю,

- пропозиції щодо заохочення використання транспортних засобів з низьким рівнем викидів вуглекислого газу та електротранспорту, розвитку велосипедної мережі в місті, підземних та надземних переходів,

- пропозиції щодо розширення зон зберігання та паркування автотранспорту, в тому числі на підходах до центральної частини міста, вздовж магістральних вулиць, біля об’єктів масового відвідування громадян.
Розробку комплексної схеми дорожнього руху в Луцьку мають завершити до 30 липня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 19 Квітня 2020 14:54
Щоб зменшити аварійність - НАМАЛЮЙТЕ НАРЕШТІ РОЗМІТКУ та зробіть дороги!
дідо до Анонім Показати IP 19 Квітня 2020 15:38
заплати податки
Ірина до дідо Показати IP 19 Квітня 2020 16:32
Вже залив очі і верзеш дурню?
Джек до Анонім Показати IP 19 Квітня 2020 15:41
На тих 320 тис ЯМИ ПОЛАТАЙТЕ
скептик до Анонім Показати IP 19 Квітня 2020 21:16
спочатку дороги (ТІЛЬКИ НЕ КРИВИМИ РУКАМИ), потім розмітка. який толк малювати розмітку на горбатій дорозі ?
Народна прокуратура Показати IP 19 Квітня 2020 16:27
За Там-Тамом цілий мікрорайон набудували, а все пасажирське навантаження покладено на транспорт, який рухається проспектом Соборності. Може, для 55-го якусь схему розробили б?
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2020 16:59
Кожного року виділяють з бюджету гроші на розробку схеми організації дорожнього руху ! Але ні одна попередня схема в Луцьку реалізована не була. Ніхто не відповів за безцільно потрачені гроші !Що толку з розробки нової, коли замість реконструкції проспекту Волі почали робити капітальний ремонт, від якого ефекту нуль. Для чого робити нову схему, коли питання об'їздної дороги в тій схемі не вирішується ? А щодо всяких там тендерів із розробки - то вже сьогодні і коню понятно, шо розробляти будуть проектанти з Харкова, як і капітальний ремонт Волі буде робити Ольховий !
Микола Показати IP 19 Квітня 2020 17:23
12 пункт. Перехрестя Карпенка-Карого - вул. Задворецька. Тільки в цьому році поміняли схему руху, поставили дорогі світлофори, встановили відеокамери. Тепер знову будуть переробляти?
Миколі до Микола Показати IP 19 Квітня 2020 19:06
Там потрібно переробити, бо робили рукожопі. Як їхати в сторону Варшавки, на правому повороті з Карпенка на вулицю Чорновола на червоному світлофорі вісить зелена стрілка. А додаткової (третьої) смуги руху для цього повороту НЕ ЗРОБИЛИ. Не раз бачив як водії туляться з правої смуги ближче до лівої щоб пропустити тих хто повертає направо на Чорновола.
444 до Миколі Показати IP 19 Квітня 2020 21:39
А ніхто і не зобовязаний там робити спеціальну полосу для бумажної стрілки. Там дві полоси . З правої можна рухатись прямо і направо. Тулитися з правої в ліву щоб пропустити повертаючих - ваше право але не обовязок. Вчіть правила.
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2020 18:32
Так рік назад харків'яни виграли тендер - і де результати їхньої роботи ?
Василь Показати IP 19 Квітня 2020 19:48
Нема куди гроші подіти
Василь Показати IP 19 Квітня 2020 19:50
Там я чув с.Підгайці віддало в бюджет, то я розумію їх потрібно, забирати?!?
Ти Микола - я Микола Показати IP 19 Квітня 2020 19:55
Коли там,на переїзді поЗадворецькій не було автомобільного світлофора - то можна було проїхати практично без зупинки, а коли запустили проїзд по схемі організації дорожнього руху - змушені вистоювати черги. А з двох гаражних кооперативів водії на лівий поворот взагалі виїхати не можуть ! А той розворот по К-Карого на Чорновола і радіус - повороту, і ширина полос взагалі нормам не відповідають. А врахуйте, що залізничний транспорт ше практично не ходить, а шо буде, коли рух відновиться ? Хто замовляв таку документацію, хто проектував, хто погоджував, хто робив експертизу, хто будував, хто акти підписувавхто, хто за таку халтуру заплатив ? Наведіть цифри, яка динаміка росту аварійності на цій ділянці !
скептик до Ти Микола - я Микола Показати IP 19 Квітня 2020 21:13
ніхто нічого толком не робив.
Оля Показати IP 20 Квітня 2020 00:55
Заборонити поворот вліво на 8 Березня при русі з Соборності. Хай їдуть на кільце, а тоді повертають на право. Менше заторів буде
Вася Показати IP 20 Квітня 2020 09:12
"сприяти розвитку велосипедного туризму". А безпеку пересування жителів міста на велосипеді ніхто не додумався поставити в пріоритет? Переживають за якийсь примарний туризм. Далекі люди це писали
Роман Показати IP 20 Квітня 2020 10:56
Незабудьте про Оздів та Гірку Полонку, а то після 20.00 ЛЮДИ добираютья як в середньовіччі. !!!! Зверніть на це увагу!!!! В оздові проживають теж люди, їм так само треба добиратись на роботу потім з роботи до дому. Де їх як і у місті чекають чекають діти, та рідні.
Володииир Показати IP 21 Квітня 2020 14:35
З моста по Перемоги нправо на Грибоєдова поворот можна і створюється затор.А як їхати з кільця стоїть знак тільки прямо на Грибоєдова неможна .Поясніть де логіка .може я щось не розумію в зручностях проїзду.
Володимир Показати IP 21 Квітня 2020 14:38
З моста НА ЛІВО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus