USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку розшукують власника автомобіля-двійника, який видав себе порушенням ПДР

9 Серпня 2019 12:11
Муніципали знову виявили в Луцьку автомобіль-двійник.

Про це повідомляють на луцьких муніципалів у Фейсбук.

8 липня 2019 року на вулиці Кривий Вал старший інспектор виявив авто «Renault Scenic», державний номерний знак якого «СВ8213АХ», що було припарквоане з порушенням. На порушника було складено постанову.


Натомість 17 липня до Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звернувся власник автомобіля, який мешкає в селі Гончарівське Чернігівського району. Чоловік повідомив, що з 16 липня 2019 року за межі села не виїжджав і до факту порушення не має ніякого стосунку. Крім того, він надав фото, на якому чітко видно, що його автомобіль відрізняється за відтінком кольору від авто, яке було припарковане на вулиці Кривий Вал. Також чоловік зазначив, що до цього ніколи в Луцьку не був, а машину в користування комусь іншому не передавав.
Тож цей факт, як вказують муніципали, дає підстави вважати, що в Луцьку знаходиться двійник автомобіля.

З метою перевірки цієї інформації департамент звернувся до Нацполіції та патрульних, аби розшукали це авто та перевірили номеру кузова за факту знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, що кваліфікується ст. 290 Кримінального Кодексу України.

Як повідомлялося, у червні цього року на такому ж порушення в Луцьку "спалився власник" ще однієї машини-двійника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ого Показати IP 9 Серпня 2019 13:22
"Волинський Клондайк" працює. У нас минулого року вкрали техпаспорт. Документів так і не знайшли (заяву подавали у міліцію).
Андрій Показати IP 9 Серпня 2019 13:47
Цікаво якби там стояв віз муніципал те ж би не помітив, що навіть по кольору (ЩО ЧІТКО ВІДОБРАЖЕНО В БАЗІ) зареєстровано інший тз?
Ага Показати IP 9 Серпня 2019 14:00
А крім того це різні автомобілі, тобто різного року випуску.
Оля до Ага Показати IP 9 Серпня 2019 22:05
Лохі двійника робили, навіть з поколінням не вгадали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus