USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку водій автомобіля-двійника видав себе через неправильне паркування

11 Липня 2019 15:41
21 червня інспектор муніципальної варти виявив авто марки Renault Espace, державний номерний знак якого «АС4078СН», що було припарковане в забороненому місці.

Після встановлення власника автомобіля, згідно Національної автоматизованої інформаційної системи, інспектор виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності, та направив її за місцем реєстрації порушника.

Відповідно до виписки з рахунку Луцької міської ради від 21.06.2019 встановлено, що Абрам Віталій Олександрович здійснив оплату штрафу згідно зазначеної постанови по порушенню вказаного авто.

Проте 8 липня до Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звернувся дійсний власник автомобіля Олексій К., який мешкає у Володимирі-Волинському, та повідомив, що він 21 червня за межі свого міста не виїжджав,і до факту вчиненого адміністративного правопорушення відношення не має.

Окрім того згідно бази МТСБУ було встановлено, що на вказаний автомобіль наявні два діючі страхові поліси, що свідчить про те, що в Луцьку, швидше за все, було виявлено «двійник-донор» автомобіля марки Renault Espace, державний номерний знак якого «АС4078СН».

Зазначається, що департамент муніципальної варти сьогодні ж звертається до правоохоронних органів для затримання вказаного автомобіля, розкриття вказаного злочину з метою виявлення корупційних схем, пов’язаних з ввезенням на територію України «автомобілів двійників».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
здравомислячий Показати IP 11 Липня 2019 16:40
Як міг сервісний центр видати 2 одинакові номерні автомобільні знаки двом різним людям?Це ж просто нонсенс!Справжній БЄЗПРЄДЄЛ твориться в нашій країні.
Євробидло до здравомислячий Показати IP 11 Липня 2019 17:26
За 100 уе і 5 однакових номерів видадуть, а якщо не видадуть - то приїде бус атавістів і кричатимуть що "памагітє, хабарнікі мєшают работать".
Віктор Показати IP 11 Липня 2019 16:49
а в новинах опублікували щоб власник двійника мав можливість сховати авто і сказати "я нічого не знаю?"
Анонім Показати IP 11 Липня 2019 18:02
Зараз ті горе-парковщики відгрібуть від кого треба. То ж треба, спалтили кантору.
Ага Показати IP 14 Липня 2019 00:02
А це ще питання хто з них двійник. Можливо це в Володимирі чувак спалився....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus