USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку розширять центр реабілітації військових, а його фахівців стажуватимуть за кордоном

5 Червня 2023 16:46
Луцький міський голова Ігор Поліщук акцентував увагу на питанні розширення та покращення функціонування медичного центру реабілітації учасників бойових дій. Він зауважив, що нині це питання дуже актуальне, адже для наших військових та їхній родин необхідні такі послуги.

Про це йшлося сьогодні під час розширеної наради, повідомили у міськраді.

Ігор Поліщук зауважив, що установа потребує розширення, адже не всі бажаючі можуть отримати необхідну допомогу й змушені стояти у черзі на реабілітацію. За його словами, є приміщення площею 900 метрів квадратних і його можна реконструювати.

Він доручив директору КП «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» Ігорю Гнетньову та начальнику управління капітального будівництва Леоніду Карабану у найкоротші терміни розробити технічну документацію. Міський голова запевнив, що на проведення ремонтних робіт виділять кошти з міського бюджету.

Крім того, він наголосив, що у нас хороші фахівці у реабілітаційному центрі, вони проходили стажування в Державі Ізраїль. Ігор Поліщук зауважив, що необхідно й надалі наших спеціалістів направляти в інші країни для вивчення кращих практик у галузі реабілітації військових та їх родин.

«У нас у Луцьку мають бути найкращі фахівці з реабілітації в Україні та найкраща реабілітація для ветеранів війни та членів їх родин», – наголосив він та додав, що міська рада оплатить таке стажування за кордоном для наших фахівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Червня 2023 19:51
ВНУ та політех вже не в темі? Готовили фахівців, вийшли хфафівці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus