USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У центрі реабілітації учасників бойових дій у Луцьку запланували ремонт

20 Листопада 2023 06:46
Управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт частини підвального приміщення комунального підприємства «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади», що на проспекті Волі, 66а.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 20 листопада. Аукціон стартує 21 листопада.

Очікувана вартість робіт – 4,988 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, капітальний ремонт частини підвального приміщення центру реабілітації учасників бойових дій Луцької громади включатиме, зокрема, заміну вікон, дверей, розбирання цегляних перегородок, зміну рівня підлоги, монтаж опорних столиків, мурування перегородок, укладання перемичок, улаштування покриття підлоги з керамічних плиток, внутрішнє опорядження, облаштування навісу та підйомника для людей з інвалідністю, монтаж електрообладнання, облаштування вентиляції, влаштування системи пожежної сигналізації.

Роботи планують виконати до 27 червня 2024 року.

Гарантійний термін на ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, Медичний центр реабілітації учасників бойових дій у Луцьку потребує розширення, адже не всі охочі можуть отримати необхідну допомогу. Тому влітку Луцький міський голова доручив директору центру та керівнику управління капітального будівництва розробити технічну документацію на ремонтні роботи задля розширення закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus