USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку шукають донорів крові для 8-місячної онкохворої дівчинки

6 Березня 2020 16:07
У 8-місячної Емілії Троцюк лейкемія (рак крові) і вона потребує донорської крові. З понеділка, 2 березня, дівчинка перебуває у Луцькій міській дитячій поліклініці, де лікарі щодня борються за її життя.

Андрій та Мар’яна Троцюки родом із Сокальського району Львівської області, пише Волинь Правда. Чоловік розповів, що дружина народжувала у Луцьку. Маленька Емілія з наймолодшого віку почала боротися за життя. Страшний діагноз лейкемія подружжя дізналося нещодавно.

Тато дівчинки Андрій розповів, що в понеділок її привезли до Луцької міської дитячої поліклініки, адже транспортуванню до Львова вона не підлягала, бо могла статися внутрішня кровотеча.

«Ми завезли пункцію кісткового мозку до Києва. Так і дізналися про найгостріше захворювання», – розповів Андрій.

Щодня немовляті необхідно три донори крові, чоловіки з групою 2+.

«Здавали поліцейські, студенти, знайомі. Цей тиждень з їхньою допомогою протягнули», – сказав Андрій.

Він зауважує, що на суботу та неділю лікарі заготовлять потрібний запас крові. В понеділок, якщо стан Емілії покращиться, її зможуть транспортувати до Львова.

Усіх небайдужих, які хочуть допомогти маленькій Емілії вижити просять звертатися у станцію переливання крові, за адресою: проспект Волі, 47.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus