USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартувала кампанія «Студенти проти корупції»

20 Квітня 2017 15:33
Інформаційно-просвітницьку кампанію Національного антикорупційного бюро України та Програми розвитку ООН в Україні «Студенти проти корупції» презентували у Луцьку.

Так, 19 квітня стендам СНУ розповіли про особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб Національним антикорупційним бюро України, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

Метою кампанії «Студенти проти корупції» є інформаційно-просвітницька діяльність серед студентства, як однієї із найбільш активних частин громадянського суспільства щодо антикорупційної реформи та системи роботи НАБУ. Для старту програми було обрано Західний регіон завдяки його лідерським позиціям в підтримці антикорупційної реформи та готовності до участі в її реалізації.

«Подібні зустрічі зі студентами та активними громадянами дають нам змогу розповісти про те, чим займається, яких результатів досягає та з якими викликами стикається Національне антикорупційне бюро на шляху боротьби з топ-корупцією в Україні», – зазначив заступник Директора НАБУ Анатолій Новак.

Окрім того, під час тематичної фотовиставки студенти мали можливість ознайомитися з «Буднями НАБУ».

В рамках кампанії «Студенти проти корупції» будуть проведені зустрічі зі студентами у 13 вищих навчальних закладах таких міст: Рівне, Вінниця, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Київ. Також заплановано зустрічі з представниками громадських організацій та медіа в регіонах.

Кампанія «Студенти проти корупції» організована Національним антикорупційним бюро України спільно з Проектом «Прозорість і доброчесність публічного сектору» Програми розвитку ООН в Україні.

Проект ПРООН здійснюється за підтримки Міністерства закордонних справ Данії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus