USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку студент-історик з синдромом Дауна шукає роботу

12 Жовтня 2017 17:23
Студент історичного факультету СНУ Богдан Кравчук стажується у Центрі туристичної інформації та послуг у Луцьку, бере участь у проведенні історичних квестів та екскурсій, та є учасником проекту «Діти Сонця. Один день на роботі». Хлопцю 22, і в нього синдром Дауна. Богдан – перший в Україні студент вишу із таким діагнозом.

Богдан може розказати історію України від Візантії до Євромайдану. Може показати на карті визначні історичні пам'ятки Луцька, та розповісти про їх походження. Про це пише у Фейсбуці журналістка Мила Роспопа.

Нагадаємо, нещодавно Богдан Кравчук зацікавив містян та гостей благодійним квестом «Упізнай Луцьк».

«А ще хлопець вміє робити чудові презентації та візуалізувати дані так, як ви це бачите на фото», - повідомляє Мила Роспопа.



Богдан хоче використовувати свої знання і вміння у повсякденному житті, аби його навчання не пропадало дарма. Він може робити презентації з історії, допомагати в підготовці наочного матеріалу до уроків історії, а також візуалізувати історичні дані.

Богдану потрібна робота, аби він відучував себе повноцінним членом суспільсва.

В хлопця можна замовити презентацію, попередньо зв'язавшись із його мамою Євгенія Кінах. Обговорити деталі та особливості майбутньої презентації безпосередньо із хлопцем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Slavik0101 Показати IP 12 Жовтня 2017 17:55
Богдане, Волиньобленерго конче потребує Вашого таланту. Зверніться, і ми забезпечимо Ваш шлях у майбутнє! Ярослав Діжка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus