USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку створять нові туристичні маршрути

7 Грудня 2018 16:11
На діяльність КП «Центр туристичної інформації та послуг» на 2019–2020 роки необхідно 1,979 млн грн.

Про це йшлося 6 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як повідомила виконувачка обов’язків директора комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» Оксана Штанько, відповідно до Програми розвитку комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» на 2019–2020 роки, ці кошти необхідні для забезпечення працівників належними умовами роботи та оплатою праці, створення нових туристичних маршрутів Луцьком і околицями, проведення просвітницьких заходів (екскурсій, квестів, кінопереглядів, круглих столів, обговорень), посилення позицій Луцька як туристично привабливого міста України.

Це, своєю чергою, дозволить збільшити кількість туристів і фінансових надходжень до міського бюджету, а також зменшити залежність підприємства від коштів бюджету міста.

Так, наступні два роки Центр туристичної інформації та послуг планує посилити співпрацю з музеями, навчальними закладами, готелями, закладами харчування міста, провести низку інтелектуально-просвітницьких та пізнавально-розважальних заходів у рамках відзначення 590-ї річниці Зʼїзду європейських монархів у Луцьку, створити нові туристичні маршрути, подати ґрантові заявки на проекти щодо збереження та популяризації історико-культурної спадщини міжнародних організацій тощо.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus