USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У луцького Центру туристичної інформації та послуг – новий директор

26 Квітня 2023 13:35
Центр туристичної інформації та послуг, який буде реорганізовано в Центр розвитку туризму, очолив Дмитро Зінько (на фото).

Про це стало відомо 26 квітня під час засідання сесії Луцької міської ради. Депутати розглянули проєкт рішення про внесення змін до Програми розвитку комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» на 2021–2023 роки.

Як інформував міський голова Ігор Поліщук, своїм розпорядженням він призначив кандидата історичних наук, дипломованого спеціаліста музейної справи Дмитра Зінька директором Центру туристичної інформації та послуг.

«Сподіваюся це призначення дасть новий поштовх для розвитку туризму та розвитку історичної частини нашого міста», – сказав Ігор Поліщук.

Дмитро Зінько розповів, що передбачено низку змін задля покращення туристичної інфраструктури міста, зокрема створення при комунальному підприємстві відділу музейного простору «Окольний замок». Також заплановано впровадження єдиного квитка для відвідин різноманітних закладів і атракцій.

Директор Центру туристичної інформації та послуг додав, що у звʼязку зі створенням нового відділу штат центру буде збільшено з семи до 20 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus