USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку судитимуть директорку підприємства, яка вкрала понад 400 тисяч на ремонті фонтану

5 Червня 2023 15:19
Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт про вчинення директоркою приватного підприємства заволодіння чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, очолюване підозрюваною підприємство, згідно із договором, укладеним із КП «Луцькводоканал» за результатами закупівлі, виконувало роботи із капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку.

При цьому посадовиця із серпня 2020 по червень 2021 року складала та підписувала акти виконаних робіт, застосовуючи до норм витрат труда робітників та часу експлуатації машин коефіцієнти, для застосування яких були відсутні законні підстави.

Унаслідок цього загальна вартість виконаних робіт була безпідставно збільшена на понад 430 тисяч гривень, які були сплачені підприємству з бюджету Луцька.

Досудове розслідування провадило Луцьке РУП ГУНП в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 5 Червня 2023 15:33
зробити таке без керівництва луцькводоканалу неможливо...вони бачили акти ,які підписували...
Василь Показати IP 5 Червня 2023 15:34
Що значить:"складала і підписувала"?Такі акти підписують як мін. 3 особи-без чиновників міськради не обійшлось!!.
Лучанин Показати IP 5 Червня 2023 15:36
Було б добре, щоб прокурори, ще зайнялись головами ОСББ. Ті ще не такими сумами крадуть разом з підрядниками. Міська рада компенсує 1 млн. грн., а вони його дерибанять, замість того, щоб людям зменшити оплату кредиту.
Фінагент Показати IP 5 Червня 2023 17:07
На воді заробляють. Хоча, варіанти розцінок підрядних робіт є елемнтом договору підряду на будівництво. Якщо це зазначено в договорі, директора виправдають, або судити слід всіх , хто підписав договір. Цікаво б прокурорам заглянути на розцінки з ремонту пр.Волі. Клондайк злодійства!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus