USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку тролейбуси обігрівають навіть у спеку

23 Квітня 2014 15:25
У Луцьку спека + 20, тролейбуси по місту їздять з увімкненими пічками, а директор Луцького підприємства електротранспорту нічого про це не знає.

До редакції Інформаційного агентства Волинські Новини надійшли скарги, що сьогодні, 23-го квітня, у Луцьку в тролейбусах на повну «жарять» пічки, в салоні - задуха.

Ми поцікавилися в директора Луцького підприємства електротранспорту Анатолія Тимощука, чому в спекотну погоду в салонах тролейбусах увімкнений підігрів, адже це тягне за собою додаткові фінансові витрати та створює дискомфорт пасажирам.

Керівник підприємства не зміг відповісти, чому в електротранспорті продовжують вмикати пічки, які через це додаткові фінансові витрати для підприємства, проте погодився це виправити.

«Я зрозумів. Добре», - сказав Анатолій Тимощук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
TFA Показати IP 23 Квітня 2014 16:00
Ви впевнені, що там точно пічка була включена? Саме в тому місці під підлогою знаходяться реостати, які нагріваються. Це недолік тролейбусів ЗіУ. В ЮМЗі, ЛАЗі і Єльчах реостатати знаходяться на даху, тому у них з цим немає проблем.
Горохівець до TFA Показати IP 23 Квітня 2014 18:53
Реостати вентилюються літом у салон? Ото "проффффесор"!
TFA до Горохівець Показати IP 23 Квітня 2014 18:57
Літом це найбільш відчутно, тому що повітря гаряче, тому вони більш нагріваються. Ну і ніхто не відміняв закону, що гаряче повітря рухається вверх :)
Горохівець до TFA Показати IP 24 Квітня 2014 09:01
Так, рухається вверх, але лише до дроселя (засувки). Описати рух можна використовуючи критерії Рейнольца, Гросгофа, Пранкля, Нусельта і інші. Для цього необхідно скласти систему з 16-ти диференціальних рівнянь з шістнадцяти невідомими. Але у тролейбусному таких шпеців не є. Хом'як Вася цього робити не буде, бо животик заважає. Ось реостати в САЛОНІ і нІкому вимкнути.
Корінний лучанин до Горохівець Показати IP 24 Квітня 2014 10:06
Ти диви, виложив все що знав та зробив коктейль поверхових знань! Аж страшно стає від таких "розумах". І вся полеміка розгорілась від неперевірених фактів і без ДОКАЗІВ! Просто комусь здалось що пічки жарять на повну: І ПІШЛА БРЕХНЯ ПО СЕЛУ. Цікаво те, що у водія ніхто не питав і немає його пояснень!!! Треба було журналістам відразу до РОМАНЮКА та ПУСТОВІТА телефонувати або до ЯЦЕНЮКА!
TFA до Горохівець Показати IP 24 Квітня 2014 11:08
Ем... Хом'як Вася, кагбе, вже там не рисується.
Горохівець Показати IP 23 Квітня 2014 18:51
А як інакше обанкротити еролейбусне. Падлюки проти людей. ЛЮДИ! Шукайте лапу хапуги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus