USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку учасник бойових дій просить дозволу встановити гараж

18 Липня 2018 13:44
Учасник бойових дій у Луцьку просить дозволу встановити гараж на місці, де він раніше облаштував дерев’яний сарай.

Про це йшлося 18 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Так, на розгляд земельної комісії було винесене звернення Віталія Василенка щодо виділення земельної ділянки для встановлення металевої конструкції (гаража). Як наголосив голова комісії Олександр Козлюк, цей громадянин неодноразово звертався з цим питання, він є учасником бойових дій.

Своєю чергою, начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що за попереднім рішенням «земельної» комісії управлінню земельних ресурсів було доручено знайти земельну ділянку, тож цю ділянку знайшли та рекомендували Віталію Василенку виготовити землевпорядну документацію, аби винести питання на розгляд сесії.

Однак, як розповідає Віталій Василенко, обране місце не зручне для заїзду, тому він просив надати ділянку, де знаходиться його дерев’яна споруда.

Відтак, комісія рекомендувала зробити фото території, звернутися в землевпорядну організацію та виготовити проектну документацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 18 Липня 2018 13:49
Новина номер 1)))) А в нас сусід просить добудувати собі балкон, журналісти відпишіться і буде вам матеріал
Свідомий Показати IP 18 Липня 2018 13:52
До чого тут бойові дії Давайте всі гаражі поставлять,ще авганці,малозабезпечені,інваліди..... Це абсурд ,є гаражні кооперативи,стоянки хай там і ставлять Ніде в світі такого немає!!! Я надіюсь депутати мають голови на плечах краще дитячу площадку зробіть. Сьогодні один завтра інший
Отакої... Показати IP 18 Липня 2018 16:53
Муніципали ведуть боротьбу з сараями та гаражами встановленими де попало...а йому дай
valdis peish до Отакої... Показати IP 18 Липня 2018 17:03
він ваєвал - йому можна
До свыдомого Показати IP 18 Липня 2018 16:59
У гаражних кооперативах платять всі там нема атошний чи не атошний.А я заслужений і ви мені всі повині хоч чимось допомагати , вже дехто на шару квартиру в Луцку отримав і ви їм нічого не кажете.Толку мені з того шо скоро буду почесним жителем Луцка.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 18 Липня 2018 17:03
Не давати й крапка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus