USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку уродженець Рівненщини вкрав Kia зі СТО

19 Вересня 2021 22:34
Судили уродженця Рівненщини, який вкрав автомобіль Kia Ceed на СТО в Луцьку.

Вирок злочинцю днями ухвалив Луцький міськрайонний суд.

30 червня близько опівночі уродженець села Острожець вкрав з СТО «Ріо» на вулиці Кафедральній, 16 автомобіль Kia Ceed. На краденому авто, що належить ТзОВ «Полісся-Захід», зловмисник їздив вулицями міста. Сума збитків - понад 245 тисяч гривень.

Крадій у суді свою вину не заперечував. Натомість представник потерпілої сторони зазначив, що не має претензій до обвинуваченого та просив суворо його не карати.

Відтак суд призначив злочинцю покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши на рік умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В . Показати IP 19 Вересня 2021 23:05
Обходите стороной такой сервис
Шотонето Показати IP 20 Вересня 2021 00:36
Так, викрав, покатався, далі знайшли або просто кинув машину... Ні, "сума збитків - понад 245 тисяч гривень"(С)! Тобто автомобіль відновленню не підлягає, деталі, я так розумію, упустили. Аж раптом "представник потерпілої сторони зазначив, що не має претензій до обвинуваченого та просив суворо його не карати"(С). Все, приїхали... Понад 245 тис нема (авта нема) і претензій теж нема. Стою на асфальті я в лижі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus