USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в багатоповерхівці палає квартира. Відео

28 Лютого 2020 11:12
Пожежа сталася у багатоповерховому будинку в районі ЛПЗ у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Так, на 7 поверсі на вулиці Дружби Народів,10 загорілася квартира. За станом на 11.10 рятувальники, які приїхали на місце, гасять балкон.Також прибула ще одна машина пожежників, рятувальники намагаються драбиною дістатися до балкону. Спочатку вогонь вдалося частково погасити, але згодом він розгорівся знову.
Як стало відомо, вогонь охопив усі кімнати, квартира вигоріла вщент. Також на місці працюють ще два авто пожежників, газова служба та медики швидкої.
Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини рятувальник, причина займання встановлюється.

«Пожежа виникла на сьомому поверсі в квартирі. У квартирі потерпілих не було, однак дим розповсюдився на поверхи вище по сходовій клітці. Було сильне задимлення на восьмому і дев’ятому поверхах. Ми провели розвідку. У одній квартирі на восьмому поверсі була одна жінка, а в іншій квартирі – жінка з малолітньою дитиною. Ми провели евакуацію і врятували цих людей», – зазначив пожежник.
Також пожежу помітно з сусідніх дворів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жителька ГПЗ Показати IP 28 Лютого 2020 12:19
Хто знає хто проживає в цій квартирі? В нас великий район,проте всі один одного знають в лице.Давайте допоможемо усі разом,адже це велике Горе в одну мить втратити все.З миру по нитці голому рубашка....
кузя до Жителька ГПЗ Показати IP 28 Лютого 2020 20:32
наркоман там живе на весь район відомий!!!Тарчьок кончяний і барига...Не відпало бажання допомогти???
Безпардон до кузя Показати IP 28 Лютого 2020 23:01
Відпало. Тепер з*явилося бажання дізнатися прізвище та ім*я героя
Лєна Показати IP 28 Лютого 2020 22:56
Наркоманам теж потрібна допомога ,всі ми люди ! І таким як він ,, наркоманам,, більше потрібна допомога чим ,, нормальним,, людям ...!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus