USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в фітнес-клубі «Maximus» обікрали роздягальню

24 Вересня 2022 23:38
В обласному центрі Волині обікрали роздягальню в фітнес-клубі «Maximus». Злочинець, який вкрав з шафи тисячу гривень, отримав умовне покарання на три роки

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, крадіжка трапилася 28 квітня минулого року в фітнес-клубі «Maximus» на вулиці Електроапаратній, 4. Раніше судимий уродженець Полтави, перебуваючи у роздягальні, вирвав дверцята у шафі та вкрав з гаманця, який знаходився в куртці потерпілого, тисячу гривень.

Читати ще: З роздягальні відомого у Луцьку тренажерного залу вкрали 34 тис. грн

Окрім того, злочинець використав підроблене водійське посвідчення, продемонструвавши його адміністратору закладу, аби посвідчити свою особу. Підроблений документ він придбав раніше.

У суді злочинець визнав свою вину у всіх злочинах та відзначив, що відшкодував збитки потерпілому, повернувши вкрадені гроші.

Потерпілий не наполягав на призначенні суворого покарання, тож реальний термін – чотири роки та сім місяців – для злочинця суд замінив трьома роками умовно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus