USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку в під’їзді побили 31-річного чоловіка, постраждалого госпіталізували

15 Грудня 2020 11:50
У Луцьку в під’їзді однієї із багатоповерхівок на вулиці Гордіюк побили 31-річного чоловіка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Подія трапилася 13 грудня опівночі.

Як розповів у коментарі ІА Волинські Новини керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, 13 грудня о 23:41 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гордіюк побили чоловіка. Постраждалого зі струсом головного мозку, множинними забійними ранами грудної клітки було доставлено в Луцьку міську клінічну лікарню.

Інформацію підтвердили і в пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що правоохоронним органам про цей випадок повідомили з лікарні, куди було доставлено постраждалого.

Як з’ясували поліцейські, чоловік отримав тілесні ушкодження в будинку за місцем проживання, а саме у під’їзді. Наразі встановлено, що тілесні ушкодження 31-річному чоловікові наніс 25-річний лучанин, який до інциденту був знайомий з постраждалим. На ґрунті конфлікту молодий чоловік побив свого знайомого.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч 1 ст 125 ККУ. Поки йдеться про легкі тілесні ушкодження, проте потерпілий ще у лікарні.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus