USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в рамках благодійної акції першачки отримали шкільні рюкзаки

29 Серпня 2020 12:02
За ініціативи Луцької міської ради впродовж 10 років напередодні навчального року відбувається благодійна акція “Скоро до школи”. 28 серпня у стінах Луцького замку відбулось вручення шкільних ранців дітям з сімей учасників антитерористичної операції, дітям з інвалідністю, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, йдеться на сайті Луцькради.

У акції взяли участь заступниця міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ліна Галан, фінансовий директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» Олександр Шаварський, а також керівник волинського обласного благодійного фонду “Дитяча місія. Україна” Людмила Лонюк. А почесними гостями заходу стали діти, заради яких усе й відбулося.

Розпочалось все із театралізованого дійства, під час якого юним глядачам розповіли, що освіта — надзвичайно необхідна річ у житті кожної людини. Головним героєм вистави став юний Кликун, який задля порятунку міста переборює власну лінь і здобуває нові знання.
“Так швидко проминуло літо, і вже незабаром ці чудові дітки вперше переступлять шкільний поріг та стануть першокласниками.

Знання нелегко здобувати, та завдяки підтримці педагогів й оточуючих, я впевнена, ви станете розумними, ввічливими та добрими людьми. Будьте усміхненими, щасливими, здоровими, ростіть на радість рідних та близьких, на радість Луцька та України. Вітаю із початком навчального року”, - привітала дітей Ірина Чебелюк.
Потому діткам вручили шкільні ранці, продуктові набори для їх батьків та солодкі подарунки.
Окрім того, за сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток міста Луцька та розбудову української незалежної держави, а також з нагоди 29-ї річниці Незалежності України Почесну грамоту міського голови було вручено Олександру Шаварському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus