USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вдруге за три дні затримали адвоката, якого підозрюють у хабарництві

26 Лютого 2018 08:47
Адвоката Павла Лозовського, якого звинувачують в хабарництві, затримали знову. Про це у мережі написав адвокат Олег Огородник.

З його слів, слідчий суддя відпустив затриманого у п'ятницю волинського адвоката під особисте зобов'язання (у зв'язку із відсутністю доказової бази по обвинуваченню у клопотанні про обрання запобіжного заходу).

До слова, нагадаємо, 23 лютого, на хабарі викрито адвоката, який у змові із своїм рідним братом – одним із керівників Волинського окружного адміністративного суду. Згодом стало відомо, що йдеться про голову адмінсуду Олександра Лозовського та його брата Павла Лозовського.

"В порушення будь-яких моральних цінностей та закону працівникии правоохоронних органів знову затримали цього адвоката, який навіть не встиг вийти із суду (формулювання такого затримання невідомо, мабуть "вказівка верхів"), посадили його в автомобіль на "бляхах" і повезли у прокуратуру.

Це вже не перший "наїзд" на адвокатуру Волині з боку правоохоронців. Вочевидь, як і попередні спроби тиску та "справи" на адвокатів ,ця теж буде безрезультатною, як і відсутність персоніфікованої відповідальності провоохоронців за такі безпідставні обвинувачення та протиправні дії", - вважає адвокат.

Тим часом, у Волинському окружному адміністративному суді заявляють, що обшуки, які проводилися у будівлі 23 лютого, були здійснені з порушенням законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 26 Лютого 2018 09:49
Не має на даних адвокатів старих бехів та следаків, ті довго не церимонилися відразу обшуки, ІТТ, і справу в суд з обвинувальним вироком, і ніхто не скаржився і не писав публікації що він чистий і пухнастий
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 26 Лютого 2018 10:17
Вочевидь, прокурори мали всі підстави чинити такі дії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus