USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку – відбірковий етап всеукраїнського турніру з футболу «Кубок єднання». Анонс

16 Вересня 2021 13:53
В обласному центрі Волині 18-19 вересня відбудеться відбірковий тур наймасштабнішого дитячого футбольного турніру «Кубок єднання-2021», який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України».

Відзначимо, що всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання-2021» стартував у 22 областях України. Це наймасштабніші в Україні дитячі спортивні змагання, у яких беруть участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років. Відбіркові матчі стартували на місцях 10 вересня.

А ось на Волині відбірковий тур відбудеться цими вихідними на стадіоні імені В. Завацького (вулиця Ярощука, 30), початок о 10.00.

Організатори визначили призовий фонд. Незалежно від зайнятого місця, відзначать кожного учасника.

Нагороди для переможців відбіркового туру: І–IV місця – кубки, медалі, м’ячі (5 – за перше місце, 4 – за друге місце, 3 – за третє, 2 – за четверте), комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо). Найкращий гравець, воротар, нападник, бомбардир, MVP турніру отримають статуетки.
Натомість за участь у фінальних змаганнях кожна команда-учасник отримає кубок фіналіста, сітку для футбольних воріт, манішки для тренувань, м’ячі, а кожен член команди – медаль фіналіста турніру та м’яч.

Головний приз турніру – навчально-тренувальний збір команди на 7 днів у Буковелі, кубки, медалі, м’ячі, комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо), комплект спортивної форми для команди (рюкзак, шорти, футболка, тренувальна футболка, гетри, щитки, м’яч).

У Фонді «Тільки разом» бажають успіху всім учасникам та закликають глядачів прийти на стадіони та підтримати свої команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus