USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відбувся забіг Святих Миколаїв. Фото

18 Грудня 2017 08:30
Сотні лучан вирішили стати трішки Святим Миколаєм і спортсменом, зробити добру справу і зануритися в атмосферу справжнього свята. Вже традиційний забіг Святих Миколаїв відбувся в неділю, 17 грудня, повідомляє Перший.

Кожному з учасників забігу вдали спеціальну наклейку з номером та червоні святкові шапки. Деякі учасники прийшли на забіг у костюмах казкових персонажів.

Загалом участь в забігах (дорослі бігли дистанції на 2 і 7 км, а діти – 100, 200, 500 м) взяли понад 600 людей. До слова, серед них були й діти учасників АТО.

Усі зібрані кошти передадуть у навчально-реабілітаційний центр (колишня школа №8 міста Луцьк), де навчаються дітки з особливими потребами.

Переможцем на забігу у 7 кілометрів серед жінок стала Оксана Оксенюк, серед чоловіків – Микола Юхимчук. Серед дітей на дистанції 300 метрів переміг Назар Демков, на дистанції 500 метрів – Олександр Гнатюк і Дарина Бучман.

Всі зібрані кошти організатори передадуть у навчально-реабілітаційний центр (колишня школа №8), де навчаються діти з особливими потребами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Активіст Показати IP 18 Грудня 2017 08:37
Як можна одіти шапку і костюм і святим стати? Що ви курете?
Луч до Активіст Показати IP 18 Грудня 2017 10:11
От ти себе назвав активіст, як можна себе назвати активістом ти що від того активіст. Для тролів є таке поняття, як алегорія!!
Георгій Показати IP 18 Грудня 2017 10:51
Ще на свято Нептуна можна спробувати пробігти дистанцію в ластах, шоб зануритися в атмосеру справжнього свята. З парашутом с яроплана скочити. То хелоуіни, то валентинки, то індик в переддень свята. Організатори і міська владо ! Знаю, що святі по пустелі народ водили, є ангелами - охоронцями, є носіями віри і моралі, жертовності. духовності. А ви вкладаєте в голови дітей якісь бздури. Чим ви від комуністів відрізняєтесь ? Що вони, що ви викривляєте і так у не зформованій свідомості молоді усталені віками канонічні обряди, дійства, традиції. Ви ж навіть уже привчили колядувати не за цукерки чи печиво, а тільки за гроші, і то бажано, за долари. Формуєте космополітів та інтернаціоналістів з поліщуків.
Депутат Показати IP 18 Грудня 2017 14:05
Знайдіть мужика для падалко. Бо це вже не смішно !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus