USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкриють «кризову кімнату»

23 Квітня 2021 20:18
У Луцьку триває робота над створенням «кризової кімнати» для дітей, які потребують підтримки.

Про це йшлося 23 квітня під час засідання комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що департамент сім’ї, молоді та спорту реорганізовується у департамент молоді та спорту, тому питання у частині, що стосуються надання соціальних послуг категорії населення, що потерпають від насильства в сім’ї, проведення заходів для родин Луцької міської територіальної громади, переходять у підпорядкування управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Як інформувала депутатка, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, зараз триває робота над створенням у місті Луцьку «кризової кімнати» для дітей, які потребують допомоги.

«Ця кризова кімната розрахована на перебування від кількох годин до кількох діб для того, щоб підготувати документи і зрозуміти, яким чином цій людині можна допомогти», – сказала вона.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus