USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкриють новий медичний центр

15 Квітня 2019 15:46
Реконструкцію приміщення під медичний центр до чотирьох поверхів заввишки погодили на проспекті Молоді.

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції медичного кабінету під медичний центр на проспекті Молоді, 12 затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради від 11 квітня.

Замовником виступає ПП «ЛАБ-МЕД-ЛУЦЬК». Цільове призначення земельної ділянки площею 0,1007 гектара – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги. Вид використання ділянки – для будівництва та обслуговування офісно-діагностичного медичного центру. Граничнодопустима висотність будівлі – 17,1 метра (чотири поверхи), планувальні обмеження відсутні. Ділянка розташована в охоронній зоні інженерних комунікацій (кабельної лінії електропередач). Інженерні мережі, що потрапляють у зону будівництва, підлягають перенесенню. Площа забудови медичного центру становитиме 432,2 метра квадратного.

Нагадаємо, у червні минулого року депутати міськради підтримали проект рішення про затвердження ПП «ЛАБ-МЕД ЛУЦЬК» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - В 03.03 (для будівництва та обслуговування офісно-діагностичного медичного центру) на проспекті Молоді, 12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 15 Квітня 2019 17:07
Парасюк таблички не по ГОСТу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus