USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відкриють Центр надання соціальних послуг

31 Жовтня 2017 10:46
Невдовзі буде створено робочу групу, завдання якої полягатиме в напрацюванні схеми роботи майбутнього центру, який функціонуватиме в приміщенні луцького ДРАЦСУ.

Про це йшлося під час оперативної наради виконувача повноважень Луцького міського голови 31 жовтня.

Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук нагадав, що вже наступного року на першому поверсі ДРАЦСУ також заплановано облаштувати другий у місті ЦНАП.

Як підкреслив Ігор Поліщук, основним завданням соціальної політики на сучасному етапі є підвищення якості надання та рівня доступності соціальних послуг, особливо для вразливих верств населення, а також сприяння ініціативам соціальних служб для розв’язання найгостріших соціальних проблем.

Саме створення відповідного центру повинно вплинути на пришвидшення виконання цих основних завдань.

Як приклад успішної реалізації відповідного проекту радник міського голови навів місто Одесу, де нещодавно було відкрито Центр надання інтегрованих соціальних послуг. Окрім того, подібні центри вже працюють у Вінниці, Києві та Харкові.

«Я вважаю, що нашому місту також потрібно розпочати роботу зі творення такого центру, де працюватимуть особи, підпорядковані департаментам Луцької міської ради, та державних органів», – сказав Ігор Поліщук.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відзначив, що дійсно створення Центру надання соціальних послуг потрібне лучанам, адже багато осіб не знають про свої права на пільги та соціальну допомогу. А прийшовши до закладу, вони зможуть озвучити свою проблему, яку допоможуть вирішити працівники центру.

«Це буде ще один центр, який наближатиме до людей послуги, як органів місцевого самоврядування, так і державних органів», – сказав Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталія Показати IP 31 Жовтня 2017 11:42
Це дуже розумна ініціатива, зібрати в одному місці представників усіх соціальних установ. Це буде дійсно комплексний підхід, а громадянам не потрібно буде бігати з установи в установу...
В до Наталія Показати IP 31 Жовтня 2017 14:38
Цей ЦНАП повина очолити Ліна Галан та підібрати кваліфіковані кадри. А то деякі кадри в центрах такі работніки що БОЖЕ упаси. Бо людям треба якісні послуги, а не видимість їх. Якщо буде вона, буде толк., а так...
мати Показати IP 31 Жовтня 2017 18:18
З тих соц служб, половину працівників, вигнати треба. Дармоїди державного бюджету, хто в них був розуміють про що я. Це жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus