USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку запрацює ще один ЦНАП

29 Серпня 2017 13:06
Другий Центр надання адміністративних послуг заплановано відкрити в Луцьку орієнтовно через рік.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі в ЦНАПі 29 серпня.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що потреба відкрити ще один ЦНАП у Луцьку, який діятиме як філія основного центу, зумовлена переобтяженістю системи наявного луцького ЦНАПу через велику кількість відвідувачів, котру лише частково вдається розвантажити завдяки електронній черзі.

Тож було прийнято рішення облаштувати ще один Центр надання адміністративних послуг у місті, який міститиметься на першому поверсі приміщення ДРАЦСУ. У майбутньому заплановано більшість відвідувачів ЦНАПу скерувати саме туди.

За словами Григорія Недопада, це пов’язано з тим, що новий центр знаходитиметься у зручному місті з огляду на курсування громадського транспорту та наявність стоянки.
Окрім того, заснування ще одного ЦНАПу в Луцьку – це крок у майбутнє з огляду на можливе добровільне приєднання до міста сільських рад Прилуцького, Гіркої Полонки та Підгайців, адже другий ЦНАП надаватиме свої послуги, зокрема, мешканцям сіл, котрі входять до перерахованих сільських рад.

«Це дасть можливість розвантажити центральний ЦНАП і збільшити кількість осіб, охоплених послугами», – сказав Григорій Вікторович.

Роботи із облаштування майбутнього ЦНАПу мають розпочатися наступного року, а перерізати стрічку на відкритті філії планують уже наприкінці 2018 року.

Менеджер програм фонду «Східна Європа» Олена Саєнко, також присутня на зустрічі, своєю чергою, звернула увагу на те, що луцький ЦНАП – один із найкращих в Україні, що підмічено на рівні інших регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 29 Серпня 2017 13:33
правильно, а заодно засунути туди всі соціальні служби
ЛПЗ Показати IP 29 Серпня 2017 21:27
а обіцяли на ЛПЗ відкрити - нам найдалі іздити до БТІ РАГС і паспортного столу
мддааамссс Показати IP 30 Серпня 2017 11:49
Не завадило б , щей районий інший відкрити. Ато мало того що заперли , аж до чорта на кулічки( Володимирська). То щей потрапити туди не реально, черги ВЕЛИЧЕЗНІ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus