USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку відкрили інноваційний навчальний центр для газовиків

6 Липня 2022 23:24
На базі АТ «Волиньгаз» 5 липня відкрили дев’ятий в Україні інноваційний освітній простір регіональної газової компанії. Там навчатимуться і підвищуватимуть кваліфікацію не лише працівники газової служби України, а й студенти та клієнти компанії.

Про це повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

У новому освітньому просторі будуть підвищувати знання, вміння та навички газовики і таким чином поліпшувати якість надання послуг клієнтам. Навчальна база розрахована щомісячно приймати до 120 слухачів. Тут проводитимуть водночас теоретичні й практичні заняття, бо вона розділена на дві зони. Також тут є мінібібліотека та зона для відпочинку. Кабінети для теоретичного навчання облаштовані за новітніми технологіями, де в комфортних умовах здобуватимуть нові знання одночасно 30 осіб.
У практичній залі встановлено близько 200 одиниць газового обладнання. На них будуть проходити виробничу практику студенти профільних навчальних закладів, підвищуватимуть кваліфікацію зварники, які працюють на підприємствах Волині, і, звичайно ж, газовики. Устаткування простору обіцяють постійно оновлювати, що дозволить фахівцям газової сфери йти в ногу з часом.
Заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Алла Чубара, яка завітала на відкриття, запропонувала у перспективі спільно навчати під замовлення підприємства безробітних. Адже у новому центрі наявні реальні газороздільні системи й зразки сучасних інструментів для її обслуговування, а тренінги будуть проводити сертифіковані коучі.

Перше заняття планують провести 11 липня. Також пізнавальними будуть профорієнтаційні візити на підприємство для старшокласників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 7 Липня 2022 00:56
За наші з вами гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus