USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Навчальний центр «Правого сектора» розженуть силою - обіцянка Генштабу

9 Травня 2015 13:13
Навчальний центр «Десна‬» «Правого сектора» розженуть силою, якщо його не звільнять до сьогоднішнього вечора, - таку обіцянку дав Генеральний штаб.

Про це повідомляють у прес-службі «Правого сектора», - інформує Преса України.

Провокації проти ДУК «Правого сектора» продовжуються.

Нагадаємо, у квітні вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії.

На цей раз Генштаб має претензії до навчального центру «Десна‬», який хочуть розігнати силою.

«З Генштабу повідомили: у разі, якщо «‎Правий сектор‬» не звільнить навчальний центр у Десні до вечора 9-го травня, застосовуватиметься силовий розгін», - зазначають у ДУК ПС.

Зі слів «правосекторівців», зараз у навчальному центрі «Десна» знаходиться близько 50-ти воїнів, частина з яких днями вирушить боронити Україну. Також у центрі проводяться постійні вишколи та надходить волонтерська допомога.

«Ця ‪влада‬ жодним чином не посприяла в розвитку навчального центру з моменту його існування і зараз намагається саботувати навчання потенційних захисників України», - наголошують у ПС.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко, який, до слова, написав заяву про вихід із фракції, заявив, що в Україні стартував процес знищення добровольчого руху.

На підтвердження його слів можна навести цитату президента, який сказав: «Я не допущу, щоб у губернаторів були свої «кишенькові» збройні сили».

В той же час Фонд Ігоря Палиці хоче припинити фінансування «Варти порядку» в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus