USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили оновлену жіночу консультацію

22 Серпня 2018 14:50
Перший поверх жіночої консультації КП «Луцький клінічний пологовий будинок» після проведення там капітального ремонту оглянули 22 серпня. Загалом на ремонтні роботи в жіночій консультації, які тривали близько чотирьох років, із міського бюджету спрямували більше семи мільйонів гривень.

Як пригадав виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, ремонт у приміщення проводили поетапно: у 2015–2016 роках відремонтували дах, перехідну галерею та четвертий поверх будівлі, у 2017 році – другий та третій поверхи.

Своєю чергою, цього року капітально відремонтовано перший поверх жіночої консультації, а також сходові клітки цілого відділення. Також вдалося частково оновити обладнання та придбати нові меблі.

Також Григорій Пустовіт підкреслив, що на досягнутому міська влада зупинятися не збирається, у планах – роботи в поліклініці № 3.

«Ми багато чого зробимо для міста, і наша робота, надіюся, буде належно оцінена, адже ті великі гроші, які вкладаються, вкладаються свідомо. Адже, звернувшись за необхідною медичною допомогою, лучани мають відчувати себе комфортно, відчувати, що послуги надаються на високому рівні. Так само ми працюємо і над освітніми закладами», – звернув увагу Григорій Пустовіт.
Зі свого боку головний лікар КП «Луцький клінічний пологовий будинок» Михайло Токарчук зазначив, що виконаними ремонтними роботами залишається задоволеним.

«Все, що запланували, вдалося здійснити, зокрема, було частково переплановано приміщення. Невдовзі повністю будемо ком’ютеризовувати відділення, що дозволить створити нові робочі місця», – сказав Михайло Токарчук.
«Ми послідовно приділяємо увагу медичній галузі нашого міста… Були тут, у відділенні жіночої консультації, неодноразово. Раніше тут були обдерті стіни, приміщення було в жахливому стані. Сьогодні тут уже зроблено ремонт, а персоналу приємно працювати», – зазначив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.
Він акцентував, що пологовий будинок у Луцьку є одним із найкращих в країні, тож народжувати до міста приїжджають породіллі з усієї Волині й навіть із інших областей, що «свідчить про високий професійний рівень наших медиків». «Нам залишається лише забезпечити їм належні умови праці», – підкреслив Ігор Поліщук.

Завідувачка відділення жіночої консультації Любов Ларіна підкреслила, що в наданні медичних послуг персонал відділення просто не має права відмовити нікому.

«Жіноча консультація розрахована на 600 відвідувань у день, в середньому така кількість пацієнтів до нас і приходить. Безумовно, більшість – вагітні, але також ми проводимо профілактичні огляди, лікуємо пацієнток після пологів. Переважно до нас звертаються жителі Луцька», – розповіла Любов Ларіна.
Вона додала, що в перспективному плані – ремонт підвального приміщення відділення, де знаходяться роздягальні для персоналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
123 Показати IP 22 Серпня 2018 16:41
Токарчук, Карголь, Ларіна- найкращі спеціалісти, які знаходяться на своїх місцях. Дякую Вам.
Жіночка Показати IP 22 Серпня 2018 16:48
Приміщення оновили. Дуже добре. Тепер потрібно лікарів оновити. Особливої уваги вимагає лікар Сметанюк О.М. Уважність проявляє виключно на готівку. На пересічних відвідувачок клятва Гіпократу не розповсюджується. Завжди знаходить "запальний процес", який потрібно лікувати певними, в певних аптеках, медичними препаратами. І аналізи потрібно здавати в певних лабораторіях. Ганьба!
Льонька до Жіночка Показати IP 23 Серпня 2018 14:04
І близько такого нема. Ви її конкурент?
Лучанка Показати IP 22 Серпня 2018 20:32
Доброго дня усім читачам. Абсолютно погоджуюся з коментарем вище. Хочу додати, що особливим хамством відрізняється і "лікар-акушер" Кучко Н.В. Мало того, що вкрай не привітна, так ще й грає з пацієнтом в "мовчанку" - ні коментарів, ні пояснень, ні рекомендацій дощо подальших дій. "Робіть що хочете... Йдіть куди хочете... В Благомеді гінекологи теж є..." - все що я почула на прийомі.
Соня Показати IP 22 Серпня 2018 23:07
Накінецьто зробили ремонт ще зарплати медсестрам і лікарям підняти до рівня європейських "життя малина". Шкода не стало Дмитрук Віти Олексіївни хороша була лікар працювала в кабінеті паталогії шийки матки зараз там Сметанюк. Плакати хочеться немає до кого йти 11 років лікувала.
Пацієнтка Показати IP 23 Серпня 2018 11:44
Мені також дуже приємно що Жіноча консультація у м.Луцьку набула достойного вигляду. Не можу не погодитися лікарі у нас не є різні - совісні і не дуже, люди говорять всяке. Але особисто я продовжую обстежуватися в кабінеті патології шийки матки, вічна пам'ять Дмитрук Віті Олексіївні - вона була однією з кращих лікарів. Категорично не погоджуюсь з коментарями про Сметанюк Оксану Мефодіївну, щодо вічних запалень, чи посилання в аптеки, а тим паче щоразу в приватні лабораторії. Особисто у мене з нею проблем не має. Завжди пояснить що до чого, заспокоїть якщо треба, дорогі лікі ніколи не призначала бо завжди прошу якусь альтернативу з дешевших. Для мене вона одна з кращих! Скільки людей стільки думок, знаю одне всім не вгодиш!!!
Атошниця Показати IP 23 Серпня 2018 12:54
Добре що оновили приміщення, погано що мізки лікарів- хабарників не оновили. І відношення цих самих " лікарів" до відвідувачів... Хамство так і пре, якщо ти не вагітна, то нема чого приходити, бо відношення ніякого. "Чого прийшли, по Луцьку багато приватних клінік, туди йдіть..." Нема питань, ми то підемо, питання в тому, чому я повинна вислуховувати таке від людини, яке живе за рахунок моїх податків?
Торпеда Показати IP 23 Серпня 2018 13:03
Повністю згідна з Жіночою і Лучанкою. Якось довелося нещодавно побувати на прийомі у Кучко. Таке враження,що жіноча консультація обслуговує лише вагітних. Сметанюк колись була моїм дільничим лікарем. Без грошей - відношення жахливе. Дуже уважна і приємна лікар Сорочинска.
соня до пацієнтки Показати IP 23 Серпня 2018 13:14
Таке враження що сама Сметанюк пише коментар чи хтось з жіночої консультації. Я не сказала про неї ні слова поганого так як у лікаря Сметанюк не лікувалася а лікувалася в Дмитрук В. О. "вічна память" і тепер не знаю до кого звернутися.
Наталі Показати IP 23 Серпня 2018 13:36
А в мене Сметанюк навіть запису в карточку не зробила коли я зверталась. Ні скарг, ні даних з обстеженнями, нічого не записала. Як будто-би я і не зверталась на прийом.
думка Показати IP 23 Серпня 2018 14:21
Ось тому і помирає багато жінок від раку жіночих органів, бо не хочуть іти до таких лікарів, а платні багатьом не по кишені
Жіночка Показати IP 23 Серпня 2018 15:38
Я не конкурент, як писав в коментарях "Льонька", а звичайна жіночка-відвідувачка. Справді, до вагітних у пані Сметанюк відношення зовсім інше. Чуйна, уважна. Виходить, якщо ти не вагітний, то ти відносишся до іншого сорту людей. Навіть не може лікар визначитись чи "ти", чи на "ви" звертатись. Один раз так, інший раз так. Ріже вухо(( І ще одне на рахунок лікування. Якщо не в неї (Сметанюк) лікуватись, то "йдіть куди хочете, робіть що хочете". Як тільки погоджуєшся на лікування, то відразу ти стаєш "лапочкою". Але!!! Але спочатку "ми заберемо можливий запальний процес і може тоді будуть інші результати". Коли Сметанюк була на дільниці, то була зовсім інша людина. А тепер вона працює в кабінеті паталогії шийки матки!!!! Ого!!! Куди нам грішним! Ось так... Шкода.
Волинянка Показати IP 29 Серпня 2018 12:36
Чиновники і керівники консультації роблять свою роботу, а подають це як подвиг. У Білорусі лікар шоколадки від пацієнтки не візьме, бо полетить з роботи. А ці самі підставляють кишені, щоб клали купюри. Стидоття.
Вікторія. Показати IP 11 Жовтня 2018 22:56
Планую стати на облік. Я не місцева. Тому в Луцькій жіночій консультації ніколи не була. Шановні жінки може порадите гарного лікаря, який дійсно буде гарно вести до пологів?
Відвідувачка Показати IP 13 Жовтня 2018 07:09
Вікторія, можу вам порадити лікарів Рак і Трач, хороші спеціалісти і відношення добре. Нічого лишнього, в разі потреби, призначати не будуть. Бо деякі дійсно, чим частіше і побільше покладеш в кишеню, то вже аж тоді будуть на тебе увагу звертати. Соромо, що маємо таких лікарів...
Юлія Показати IP 2 Січня 2019 22:00
Не знаєте хто дільничий на відродження51 буде?бо хочу стати на облік
Надя Показати IP 7 Лютого 2019 23:25
Дуже подобається лікар Алла Сидорук, була в її на обліку, дуже гарне ставлення, за весь період жодного разу не платила нічого, і не носили цукерки й шокаладки, ставлення від цього не змінювалось, завжди дуже привітна. (Чому наголошую, що не платила і не носила, бо маю багато знайомих, які своїх лікарів при кожному візиті "підкорилюють" по 100,200 грн... А потім жаліються, що за вагітність куча грошей пішло, бо лікарі "тягнуть"...
Алла Показати IP 22 Березня 2019 19:30
підкажть будь-ласка, хто знає,чи роблять у пологовому конізацію шийки матки, чи є в них сучасні методи проведення цієї операції?
Юлия Показати IP 13 Серпня 2019 22:29
Скажіть будь-ласка, хтось щось може розповісти про лікаря Давидюк Іванна Віталіївна? Не місцева, але стала до неї на облік. Чи варто було?
Оксана Показати IP 16 Листопада 2019 01:48
В мене скоро запланований кесарський розтин, якого лікаря порадите? Дуже переживаю!!!! І чи платні палати в роддомі??
Катя Показати IP 24 Червня 2020 09:55
Подобається лікар Сметанюк, те що пишете, про постійні запальні процеси, то де їх діти як вони є? От недавно була на плановому огляді, все добре, нічого не приписали навіть, подивилися груди! Так що, тут кому як.
Альона Показати IP 29 Січня 2021 22:58
Не згідна з тими хто пише про Сметанюк Оксану Мефодіївну всякі гадості. Чудовий лікар, дуже приємна людина, стояла на обліку і надалі спостерігаюсь всім задоволенна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus