USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку віднайшли поклади пива?*

14 Серпня 2020 16:58
Сенсаційна знахідка збурила місто: Луцьком шириться легенда, що тут знайшли поклади пива. У це складно повірити, але, начебто, родовище виявили, коли хотіли почати чергове будівництво для лучан. Досліджуючи місцеву територію, науковці були просто шоковані своєю знахідкою. Бо й справді, де це бачено: поклади пива на Волині.

Про це йдеться на сторінці в соцмережі Instagram.

Схоже, Луцьк – настільки самобутнє і унікальне місто, що в його надрах є не лише корисні копалини чи артезіанська вода.

«Чесно кажучи, спочатку ми навіть не повірили в свою удачу. Максимум – можна було очікувати знайти князівське золото, але поклади пива – це в тисячі разів краще. Ми перевіряли не один раз і не два, тож можемо запевнити: Луцьк ось-ось перетвориться на пивну столицю. Там, під землею, тисячі галонів доброго, смачного і свіжого пива. Родовище просто у нас під ногами. Ми довго тримали це в таємниці, але вже несила терпіти і хочемо поділитися нашою новиною з лучанами», – розповідають дослідники, яким пощастило знайти унікальний скарб.

Територію, під якою і залягають пивні пласти, уже готують до того, щоб приймати відвідувачів. Тож, очевидно, зовсім скоро поціновувачі зможуть куштувати свіжовикачаний хмільний напій.

Де саме у Луцьку це відбувається, запитує, напевне, кожен другий лучанин. Проте поки що деталей відомо мало, але ми будемо уважно стежити за перебігом подій.

Щоб бути в курсі всіх останніх новин, читайте сторінки в соцмережах Instagram та Facebook.
Матеріал опубліковано на правах реклами. Публікація є частиною рекламної кампанії бренду Luchan та містить інформацію художнього змісту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікавий Показати IP 14 Серпня 2020 17:15
Хто проспав 1 квітня - повтор.
Другий лучанин Показати IP 14 Серпня 2020 19:56
То де ті поклади? Я хочу їх випити!
пес дюк Показати IP 14 Серпня 2020 20:02
боже як пива захотілось...Ашо буде,коли підшитий вип'є трошкі?Літра два три небільше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus