USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якісний бурштиновий напій лучан виявився ціннішим за сонячний камінь?*

19 Серпня 2020 17:00
На Волині поширюються чутки, що бурштинокопачі пішли з територій, багатих на поклади сонячного каміння. Чимало людей подумало, що закінчилися запаси каменю. Але періодично то тут, то там, бурштин знаходять в навколишніх лісах. Вочевидь, така поведінка старателів пов’язана з нещодавніми подіями у Луцьку, бо тут, подейкують, з’явилася набагато привабливіша локація для старателів – пивне родовище.

Спочатку незнайомців у робочому одязі помітили в районі вулиці Ківерцівської: там почалися земляні роботи. Сусіди почали цікавитися, що ж копають? Чи бува, не збираються звести нову багатоповерхівку? Проте з часом на цьому місці встановили величезну бочку і дехто з місцевих припустив, що там – вода для вимивання бурштину. Бо й справді, що ж могло привернути таку увагу людей, які ще не так давно цікавилися копанням сонячного каміння у волинських лісах.

Але, як з’ясувалося, бурштин сьогодні вже не в тренді. Набагато ціннішим виявився бурштиновий напій, який в Луцьку почали викачувати з пивних пластів, адже в місті знайшли цілі поклади пива. Безсумнівно, скоро старателі з усієї України почнуть з’їжджатися до Луцька.

Чим же цінний такий напій? Найперше, це, звісно, його видобування. Процес доволі технологічно складний, можливо, саме тому донедавна про поклади пива взагалі нікому не було відомо. Але лучани, як відомо, дуже наполегливі, тому залучили фахових інженерів. І вже скоро найсвіжіше пиво буде зручно куштувати усім охочим.

Величезний плюс полягає в тому, що після видобування пива, не залишається жодних «місячних пейзажів» і це не шкодить місцевій екології, як це відбувалося з бурштином.

По-друге, унікальний смак свіжовикачаного луцького пива з місцевих родовищ ні з чим не зрівняти. Свіже, корисне і смачне – про що ще мріяти? Напій кольору сонця, чудово освіжає і тамує спрагу. Це незмінний атрибут цікавого і веселого відпочинку. Свого часу, натуральне пиво заслужило почесне місце навіть в народній медицині, адже є чимало рецептів ліків від застуди на основі пива. Головна умова – його натуральність. Цьому параметру, до слова, якраз відповідає напій, який викачують з пивних пластів у Луцьку.

Аби не пропустити, коли можна буде на власні очі побачити пивне родовище, слідкуйте за всіма подробицями на сторінках соцмереж Instagram та Facebook.

Матеріал опубліковано на правах реклами. Публікація є частиною рекламної кампанії бренду Luchan та містить інформацію художнього змісту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вік Показати IP 19 Серпня 2020 17:31
так сьогодні ж не 1 квітня....
Пивоман Показати IP 19 Серпня 2020 19:22
Ото закрутили вже з тим пивом. Коли і де вже пити можна?
КЛВ Показати IP 19 Серпня 2020 23:15
Це реклама алкоголю?
Хідео Кодзіма до КЛВ Показати IP 20 Серпня 2020 12:10
Ні це реклама бурштинокопачів
Сава Показати IP 20 Серпня 2020 10:18
Це наслідки Короновірусу. А що буде, коли людям будуть вакцину від коронавірусу вводити?
Їван з Гнідави Показати IP 20 Серпня 2020 19:57
Та пиво - то цвіточки ! В Боратині зара вовсю качають заячий мед ! Ні спокою, ні відбою нема від бажаючих викачати еліксир молодості ! А місцеві ше й поговорюють, шо ше й дуже в тих справах помічне ! Сільська рада дуже малий ліміт виділила, але ліцензї ше мона купити !
555 Показати IP 21 Серпня 2020 12:55
У Львові копальня кави, в нас добування пива!!!!
Олександр Показати IP 22 Серпня 2020 10:43
А де значок противподобайка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus