USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.92 10.10

У Луцьку внесли зміни до квартирної черги

11 Жовтня 2023 13:40
В обласному центрі Волині оновили черги на отримання державного житла, зокрема зняли з неї громадян, які придбали житло відповідно до норми.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для отримання соціального житла взяли Єрмакова Станіслава Миколайовича, Любінецьку Надію Володимирівну, Шмідта Андрія Юрійовича, Томас Лайму Іванівну.

Також на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради взяли та включили в список осіб, які мають право на першочергове отримання житла, зокрема Форманюка Павла Олександровича. В список осіб, які мають право на позачергове отримання житла, включили Дергуна Вадима Анатолійовича.

У зв’язку з придбанням житла по нормі з квартирного обліку зняли Короля Василя Володимировича та Болткову Галину Василівну.

Відзначимо, що до квартирної черги внесли й низку інших змін, однак імена цих громадян у проєкті рішення приховані через дію воєнного стану.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus