USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

До черги на отримання державного житла у Луцьку внесли зміни

15 Листопада 2023 16:27
В обласному центрі Волині оновили черги на отримання державного житла: взяли на облік нових громадян та зняли з черги лучан, які придбали житло.

Відповідне рішення ухвалили 15 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На квартирний облік для отримання соціального житла взяли: Бородіну Діну Ігорівну, Васіну Людмилу Іванівну, Рудь Оксану Євгеніївну, Рут Мілану-Ніколь Вікторівну, Попову Анастасію Олександрівну (як внутрішньо переміщену особу), Мударісова Олега Закійовича, Наконечну Надію Іванівну, Яворську Юлію Володимирівну, Ткаченко Валентину Іванівну, Дідовець Ганну Олегівну, Ісаченко Ольгу Олексіївну, Кривошеєву Олену Миколаївну, Котову Ніну Михайлівну, Непорядкіну Олену Анатоліївну, Сидоренко Наталію Василівну, Золотарьову Катерину Анатоліївну.

На квартирному обліку поновили Мацьоху Олександру Олександрівну.

Читати ще: У Луцьку внесли зміни до квартирної черги

Також до квартирної черги внесли низку інших змін, серед яких зняття громадян з квартирного обліку через придбання житла. Однак через воєнний стан прізвища цих осіб зашифровані у проєкті рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus