USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зняли з обліку людей, які отримали житло, та взяли нових: у Луцьку внесли зміни до квартирної черги

13 Березня 2024 21:49
В обласному центрі Волині вчергове внесли зміни до черги на отримання державного житла: взяли на облік нових громадян та зняли з черги людей, які отримали житло.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла та включити в список осіб, які мають право на позачергове отримання житла, Бурду Дмитра Ярославовича. Останній перебуває на обліку в службі у справі дітей Луцької міської ради та проживає в опікуна Пилипчук Наталії Вікторівни.

Крім того, взяли на квартирний облік та включити у список осіб на першочергове отримання Бобрик Олену Василівну.

Читати ще: У Луцьку двоє військових отримали квартири, п’ятьом надали службове житло

Разом з тим у з’язку зі смертю з квартирного обліку були зняті такі громадяни: Матвійчук Галина Павлівна, Середюк Володимир Олександрович, Цибульська Катерина Миколаївна, Архипчук Степан Олексійович, Косковецький Микола Васильович, Лисицина Лідія Григорівна, Ярмолюк Олена Лукашівна, Маковський Василь Михайлович, Деркач Марія Адамівна, Ослюк Павло Семенович, Дидикіна Стефанида Володимирівна, Гаврилюк Василь Михайлович, Мазурок Леонід Олександрович, Траніна Ольга Миколаївна, Никончук Галина Андріївна, Романюк Євгенія Іванівна, Козела Аркадій Йосипович.

А у зв’язку із забезпеченістю житлом по нормі з квартирного обліку зняли громадян: Амеженко Ярослава Федоровича, Воронянського Василя Васильовича, Крюкову Оксану Олексіївну, Філіпчук Оксану Павлівну, Мирончук Ларису Миколаївну, Димарчук Валерія Васильовича.

Відзначимо, що до квартирного обліку внесли й низку інших змін, однак через воєнний стан прізвища осіб зашифровані у проєкті рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus