USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку вперше в Європі пройшов парад зенненхундів. Фото. Відео

12 Жовтня 2019 15:40
Уперше не тільки в межах України, а й цілої Європи центральними вулицями міста пройшли зенненхунди.

Близько 20 собак разом зі своїми власниками прогулялися Луцьком у суботу, 12 жовтня.

Хода пухнастих улюбленців із розплідника «ALEXBERNS» стартувала від Театрального майдану. Далі учасники параду вирушили проспектом Волі та вулицею Винниченка до площі Грушевського, що перед РЦ «Промінь».

Як розповіла лучанка Альона, у родині котрої нараховується двоє зенненхундів – дворічний Одіссей і чотирирічний Хайт, пройтися вулицями міста всім власникам собак запропонували представники розплідника «ALEXBERNS», звідки родом усі песики.

«Паради бувають різні, але, як сказав нам власник розплідника, це перший парад зенненхундів у всій Європі», – сказала Альона.
Вона відзначила, що в сім’ї улюбленців сприймають не як тварин, а як діток.

«Це повноцінні члени нашої родини. Вони дружелюбні, компанійські, дуже люблять дітей. Взяли собі таких ведмедиків, яких спочатку всі називали пандами. Зараз вони вже великі, але все рівно в душі залишаються дітками, а не дорослими собаками», – поділилася Альона.
Окрім параду, на всіх охочих очікує теж святкова програма на площі Грушевського. Учасники дійства розкажуть про особливості зенненхундів і проведуть майстер-класи по роботі з собаками на виставках.

Різноманітні розваги очікують і на найменших, зокрема конкурси з аніматорами.

Також на площі розмістять пункт для прийому допомоги мешканцям КП «Ласки». Крім грошей, можна пожертвувати корми, миски, повідки, пелюшки, ліки та вітаміни для тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Я Показати IP 12 Жовтня 2019 16:09
коментар було видалено
А Показати IP 12 Жовтня 2019 17:47
хто туди прийшов з тою малою щуроподібною собачкою? яке вона відношення має до зенненхундів?
дідо Показати IP 12 Жовтня 2019 18:10
совкова піонерія
мав собаку Показати IP 12 Жовтня 2019 18:11
Проходим мимо, бачив цих бугаїв, які разом з людьми живуть в оселях і дивувався. По-перше, в квартирі страшний сморід - смердить собакою, хоч ти його купай тричі на день. По-друге: собака і дитина - це несумісність. Собаки - це гельмінтози, аскариди, остриці. Собака повинен жити на вулиці в собачій будці, бути завжди напівголодним (сердитим), голосно гавкати і охороняти господарство. Після собаки треба ретельно мити руки з милом і легким хлорним розчином. Собака в квартирі з людьми - це зайві, нерозумні клопоти. Краще тримати на балконі або в прихожій корову. Чи добре вгодованого бичка.
Читач до мав собаку Показати IP 12 Жовтня 2019 21:16
Шо тут скажеш, довб.йоб
Лучанка до мав собаку Показати IP 14 Жовтня 2019 12:21
Судячи з того шо ви написали ви дибіл!!!бо собакам треба проганяти глисти постійно,робити постійно щеплення,обробляти від кліщів,чистити вуха і лапи,виче увати- тобто гігієна.,точнісінько як у людей.Догляли за шерстю та шоб собака мала збалансоване харчування-тоді вона не воняє і не шкідлива. Якшо люлина не буде себе мити,не проганятиме глисти і не бубе робити щеплення-вона теж смердитиме і проживе не довго.Відкрию вам секрет є собакми -терапевти,які людей лікують і в Європі їх пускають у палату...
.. Показати IP 12 Жовтня 2019 18:58
Спарюють батьків і дітей, братів і сестер. Отримують мутантів зі шкурками.
123 Показати IP 12 Жовтня 2019 19:47
Скільки жовчі в коментарях..... люди раділи, фоткались, гладили собак, але ні, знайдеться люди яким треба все обгадити...
Мак Показати IP 12 Жовтня 2019 20:21
Собака це друг людини , краще тримати собаку ніж мутанта і корову
Інка Показати IP 13 Жовтня 2019 02:52
Божечко, яка краса! Як ведмедики! Дуже гарнесенькі і милі!
Ніна Показати IP 13 Жовтня 2019 08:04
УСі негативні коментарі від заздрівників і злюк. Побачила щасливих людей і песиків. Ще більше щастя вам!
Арафат Показати IP 13 Жовтня 2019 08:58
От тут пишуть про жовч в коментарях. Є в кожному суспільстві такий собі внутрішній запобіжник що не дає перетнути певні межі. Людина не може чітко висловити, чим незадоволена, але фальш відчуває. Ось і вцьому випадку: російськомовний (принципово) власник собачої ферми під виглядом безневинного і благодійного параду собачок нап‘ялив на всіх піонерські галстуки. Багато людей в дитинстві були піонерами, але ключове тут - дитинство. Тоді не було стільки турбот. А зараз - доросле і відповідальне життя. От і конструкція: совок, піонер - добре / сучасність, Україна - погано. От звідки дисонанс і відповідно - жовч
дідо до Арафат Показати IP 13 Жовтня 2019 10:27
Не любить українців, а любить собачок... яких можна дорого продати
Михайлович Показати IP 13 Жовтня 2019 14:26
Молодці!Знов собаки....А люди?
Вероніка-Соломія Показати IP 13 Жовтня 2019 15:27
Прекрасный парад, прекрасные собаки. Это может не нравиться только ограниченным и ущербным созданиям. Это лучшие представители породы, которые занимают первые места на многих выставках по всему миру. Мелкие и желчные людишки, которые лью яд на Червинского и его питомник, вам никогда не жить так, как живут его собаки. Сидите в своих тесных квартирках-будках и молча завидуйте.
Арафат до Вероніка-Соломія Показати IP 13 Жовтня 2019 23:03
Да, я лью яд на сабак, патамушта мне жаль натруженіе руки уборщиці, каторая убірает клочья шерсти в падезде за єтімі лушими придставитилями пароди. И вонь, каторую ниубирет никто и г@вно на газонах после сабак ниушербние хазяива тоже щитают убирать взападло
ветфельдшер Показати IP 13 Жовтня 2019 18:46
Ще одна русофобка заявила про себе. А цікаво, чи русофоб Червінскій (від слова черв, червяк. хробак), коли-небудь поклав копійку в руку жебрака? Жебраки, справді, живуть далеко гірше за його собак...
ветфельдшер Показати IP 13 Жовтня 2019 19:29
Вибачаюсь: українофобка, як і сам українофоб червінський.
Вероніка-Соломія Показати IP 13 Жовтня 2019 22:43
"ветфельдшер" и "мав собаку" - одно и тоже чучело. Убожество ты и не фельдшер, и собаки у тебя никогда не было. Жуй сопли и скули в уголке.
Ііі до Вероніка-Соломія Показати IP 14 Жовтня 2019 15:08
Просто прибирайте @айно за своїми собаками і не навязуйте свою думку оточуючим. Не поводьте себе як свині!
ольга Показати IP 14 Жовтня 2019 22:34
Будь-яка домашня тварина вимагає догляду і уваги. Є люди, які готові до цього і роблять це з радістю. Чому стільки злості. Ви були у когось вдома. Кому не подобається запах не заводить собаку у квартирі. Організатори хотіли познайомити ближче з цією породою - і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus