USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вперше з 1970-х років відремонтували вулицю поблизу Стиру

29 Серпня 2018 12:58
Вулицю Лопатіна, що неподалік Стиру, не ремонтували ще з 70-х років минулого століття. Ремонтні роботи вдалося розпочати після звернення місцевих мешканців до депутата Луцької міської ради від УКРОПу Олександра Кравченка.

Місцеві розповіли, що раніше, аби хоч якось розрівняти дорожнє покриття доводилося проводити грейдерування. Однак, для ліквідації проблеми цього було замало, повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Коли ми тільки почали зводити дім, як і більшість наших сусідів, намагалися бодай би вимостити вулицю, адже під ногами в мешканців одна глина, і ця боротьба «за дорогу» тривала уже півстоліття», – розповів місцевий мешканець. За словами, місцевих жителів дощової погоди навіть швидка не могла проїхати вулицею.

Алла Демидюк, одна із найбільш активних мешканців вулиці Лопатіна, упродовж 36 років зверталася до міської влади з проханням відремонтувати дорогу.

«Чого ми тільки не робили: і підписи збирали, і листи писали. Зверталися і до Антона Кривицького, і до Богдана Шиби, обіцяли допомогти, документацію робили, а вулиця тим часом, так і «пливла» дощової погоди, машини продовжували «губити» запчастини. Коли надії на нову дорогу вже майже не було вирішила звернутися до депутата Олександра Кравченка: приїхав, подивився, пообіцяв. Ну, думаю, знову теж саме, але ні, дорогу таки ремонтують, і добре роблять, з людьми радяться», – розповіла Алла Демидюк.

Неабияк тішаться рівненькій дорозі і найменші жителі вулиці, бо ж тепер, кажуть, і на велосипеді, і на роликах можна їздити.

«Робота депутата – працювати для добробуту мешканців свого округу. Коли люди активні, коли хочуть змін – їм потрібно допомагати. Вдячний керівництву Луцького житлово-комунального департаменту за швидку роботу. Спільно будемо й надалі працювати над розбудовою нашого міста», - підкреслив Олександр Кравченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 29 Серпня 2018 13:40
дорогу дійсно роблять (ще в процесі) але про те що швидка застрягала і можна зараз кататись на роликах ви сильно перебільшили
хохо Показати IP 29 Серпня 2018 17:58
вул.Гірна з роду віку ремонту не бачила а в ода є документи що там робили асфальт! грабують народ по чорному!!! зробіть Гірну!!! вправо і вліво від оглядового майданчика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus