USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку встановлять камери фіксації адмінпорушень на дорогах. Адреси

18 Серпня 2021 10:40
В обласному центрі встановлять камери, які фіксуватимуть адміністративні порушення водіями на вулицях Конякіна, Карпенка-Карого та Ковельській.

Про це стало відомо 18 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення про надання дозволу на використання інфраструктури м. Луцька для встановлення та монтування приладів фіксації адміністративних порушень.

Вони вирішили надати дозвіл державній установі «Центр інфраструктури та технологій Міністерства внутрішніх справ України» на використання інфраструктури міста для встановлення та монтування приладів фіксації адміністративних порушень за адресами: вулиця Конякіна (навпроти будинку № 17), вулиця Ковельська (між будинками № 142 та № 144), вулиця Карпенка-Карого (навпроти будинку № 6).

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк повідомив, що прилади будуть встановлені за кошти компанії, місту потрібно буде лише підключити ці прилади до електроенергії. Вони контролюватимуть адміністративні правопорушення на дорогах.

Департаменту житлово-комунального господарства доручили розробити та погодити схеми організації дорожнього руху та організувати встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Локі Показати IP 18 Серпня 2021 10:58
Вони вже давно встановлені...
Колік Показати IP 18 Серпня 2021 10:59
Зробіть спочатку покриття на карпенка, а потім ставте камери! На перехресті карпенка -задворецька, з сторони варшавки, ями в коліна вже рік! Сором!
Народна прокуратура до Колік Показати IP 18 Серпня 2021 11:19
Це умисно зроблено, щоб не перевищували швидкість поки камери не запрацюють
Лучанин Показати IP 18 Серпня 2021 11:04
ВстановляТЬ? Вони вже давно встановлені і типу як працюють в тестовому режимі, і ще в струмівці вже як місяці три вісить вона і навіть є на карті камер в додатках
Людина Показати IP 18 Серпня 2021 13:31
Ось і платні дороги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus