USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку встановлять нові турнікети

23 Квітня 2020 08:00
На встановлення, ремонт і фарбування металевих турнікетів у місті Луцьку цього року витратять до 1,2 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 травня, а аукціони мають розпочатися 5 травня.

Очікувана вартість встановлення, ремонту і фарбування металевих турнікетів становить 1,2 мільйона гривень.

Йдеться про встановлення 115 трубчастих сталевих стояків турнікетів із бетонуванням, 115 металевих стовпчиків турнікетів, 112 секцій металевих елементів турнікету, монтаж турнікетів, а також очищення наявних металевих конструкцій від корозії металевими щітками, фарбування олійними сумішами раніше пофарбованих металевих поверхонь ґрат і огорож, дрібний та середній ремонт металевого огородження.

Загалом в суму тендеру входять наступні роботи:

1. Нові турнікети - 112 шт.
2. Фарбування старих - 2090 м².
3. Очищення старих - 690 м².
4. Дрібний ремонт - 30 м²
5. Середній ремонт (заміна елементів)- 400 м².

Роботи мають здійснювати до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 23 Квітня 2020 08:26
Турніке́т (фр. tourniquet — «млинок», «вітрячок», «вертушка») — пристрій, призначений для обмеження проходу людей у випадку, коли необхідна перевірка права входу і виходу для кожної людини. Основне завдання турнікету — створити фізичну перешкоду перед людиною, до її авторизації, яка може здійснюватися за допомогою механізмів або електронних пристроїв, або до прийняття рішення співробітником, відповідальним за пропуск на територію. Турнікет відноситься до класу систем контролю і управління доступом.
ЯкісьКопець Показати IP 23 Квітня 2020 11:14
Цитата - " очищення наявних металевих конструкцій від корозії металевими щітками, фарбування олійними сумішами". В 1742 році у Франції хімік Поль Жак Малуен описав спосіб захисту сталевих і залізних виробів від корозії шляхом покриття їх шаром цинку....(Вікіпедія). Якщо в міськраді сидять власники фабрик по виробництву металевих щіток і "олійних сумішей" - то аргументи закінчуються.......ДУЖЕ СУМНО.
лінивець Показати IP 24 Квітня 2020 15:31
через ті турнікети всі перелазять навіть пенсіонери. Особисто бачив як бабуся з сумками перелазить через забор,біжить через суцільну лінію на зупинку,як танк пересувається поперек руху автомобілів. Треба підключити струм або стіни на 2 метра зводити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus