USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виділять 500 тисяч на інсулін

25 Вересня 2018 12:28
500 тисяч гривень планують виділити на забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як зазначила начальниця департаменту фінансів та бюджеті Лілія Єлова, управлінню охорони здоров’я планується виділити 500 тисяч гривень на придбання інсуліну для хворих на цукровий діабет.

Своє чергою, депутат Сергій Була поцікавився, чи зверталися до уряду з приводу цього питання. Лілія Єлова зауважила,що надсилали звернення на Кабінет міністрів, Міністерство фінансів, Верховну Раду, але жодних результатів це не дало.

Нагадаємо, Луцька міська рада направляла звернення президенту, Верховній Раді та Кабінету Міністрів щодо виділення коштів із державного бюджету на забезпечення централізованих заходів із лікування хворих на цукровий діабет у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus