USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку - виставка станкового живопису

16 Грудня 2016 08:15
У Луцьку відбудеться відкриття персональної виставки Оксани Ядчук-Мачинської, інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”

Доторкнутись до прекрасного, поринути у світ неповторного малярства та витонченої атмосфери мистецтва усі охочі зможуть, завітавши на виставку творів волинської художниці, члена Національної спілки художників України Оксани Ядчук-Мачинської.

Відкриття відбудеться 16 грудня о 15.00 в арт-галереї Центрального універмагу Луцька.

Виставка організована за підтримки ФондуІгоря Палиці в рамках програми “Культура і духовність”.

Творчий доробок Оксани Ядчук-Мачинської як витонченого майстра станкового живопису відзначається тематичною і жанровою різноманітністю. Її пейзажі і натюрморти не прозаїчні – в них є настрій: і радість, і ніжність, і тривога, і хвилювання. Це саме те мистецтво, яке відкриває душу мисткині, піднімає рівень взаємної довіри, через особисті контакти кожного з тих, кому небайдужий світ кольору і мрії, всесвіт творчості та натхнення.

Довідково:

Народилася Оксана Ядчук-Мачинська 23 серпня 1964 року у Володимирі-Волинському, Волинської області. Закінчила Київський художньо-промисловий технікум у 1984 році (з 1999 р. – Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука). З 1992 року – член Національної спілки художників України. Працює в жанрі станкового малярства, учасниця міжнародних, національних та обласних виставок. Її твори зберігаються в державних та приватних колекціях України, Фінляндії, Німеччини, Канади, США, Литви, Польщі та інших країн. Живе та творить у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus