USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку вивчатимуть питання про оренду атракціонів у центральному парку

7 Листопада 2018 14:45
Зняти з розгляду проект рішення щодо продовження оренди комунального майна у центральному парку культури та відпочинку Луцька вирішили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету 7 листопада.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко просила зняти на довивчення питання щодо продовження оренди майна міської комунальної власності.

У проекті рішення пропонувалося відділу управління майном міської комунальної власності міськради продовжити оренду комунального майна (будівель, споруд та інших основних засобів) з колективним підприємством «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» на термін з 07.11.2018 до 31.10.2021. Передбачалося, що місячна орендна плата становитиме 8,262 тисячі гривень.

За колективним підприємством «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» також пропонували закріпити земельну ділянку для благоустрою і догляду території та обслуговування розміщених на ній об’єктів культурного дозвілля. Обов’язковою умовою договору для орендаря було утримання громадської вбиральні на території парку.

До переліку будівель, споруд та інших основних засобів, що планували передати в оренду колективному підприємству «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» увійшли зокрема: приміщення контори (ринковою вартістю понад 226 тисяч гривень), автодром (ринковою вартістю понад 137 тисяч), дитяча ланцюгова карусель, атракціони «Веселі гірки», «Орбіта», «Дитячі гойдалки», «Човники», «Берізка», «Сюрприз», «Колесо огляду», «Сонечко», «Північ», «Призовий», паркан танцмайданчика, огорожа для гойдалок, кущорізи, бензопила, газонокосарка та інше майно.

Наразі проект рішення вирішили зняти з розгляду для додаткового вивчення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus