USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала матір дівчинки, яка отруїлась каштанами, – ЗМІ

6 Грудня 2021 10:54
У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала 54-річна жінка. За інформацією ЗМІ – це матір 8-річної дівчинки, яка отруїлась каштанами.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі поліції, о 5:22 6 грудня до поліції надійшло повідомлення, що з вікна 7-го поверху одного з будинків на проспекті Відродження випала жінка.

Її особу встановили – це 54-річна лучанка. Тіло загиблої скерували на проведення судово-медичної експертизи. Відомості належним чином задокументували.

Як пише ВолиньPost, загибла була матір’ю дівчинки, яка нещодавно померла через отруєння каштанами.

Читати ще: Мама 8-річної померлої лучанки бігала гола і гавкала: моторошні подробиці з життя родини, в якій дитина отруїлась каштанами

Нагадаємо, дівчинка померла у Волинській обласній дитячій лікарні 28 жовтня. Дитина, перед тим, як потрапити у лікарню з отруєнням, вживала їжу з каштанів, яку приготувала мама.

Коли дитині стало зле, рідні довгий час не викликали швидку, а займалися самолікуванням, тому дитина у лікарню потрапила вже у дуже важкому стані.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вчитель Показати IP 6 Грудня 2021 12:38
Цю жіночку звати Наталка Чурило. Вона колись мала гарний голос, вчилася в музичному училищі, співала, грала на бандурі, але щось їй переклинило. Чоловік прекрасний і старший синочок нормальний, але певно родині потрібно було звернутися до психіатра, бо кажуть була неадекватна.
Анонім до Вчитель Показати IP 6 Грудня 2021 13:31
"Кажуть". Одне, двоє сусідів, від бєздєлія, шось побачило, шось додумало, чомусь позаздрило і рознесло плітки "по селу". В жінки страшне горе, вона сама виховувала доньку. А сусіди - це жахливе чорнороте зло. Такі маргінальні еталони адекватності під кожним під'їздом! Треба терміново повертати відповідальність за наклеп!
Сусідка до Анонім Показати IP 6 Грудня 2021 16:18
Я одна з сусідів покійної. Ніхто не казав, що вона бігала гола по калюжах, це журналісти вже згустили фарби. Але так, жінка була з психічними проблемами, досить серйозними, її поведінка часто була неадекватною. Проте дівчинку вона дуже любила, намагалася піклуватися (хоч і дуже своєрідно) і точно не хотіла заподіяти їй шкоди. Страшно те, що близькі лишили дитину з хворою матір'ю, і те, що не примусили жінку лікуватися. Як результат- подвійна трагедія. Нехай земля їм буде пухом(
Ясно до Сусідка Показати IP 6 Грудня 2021 16:54
Ви і медичну карту її читали і під дверима підслуховували.
Цукер до Сусідка Показати IP 6 Грудня 2021 19:19
Ви не менше її винуваті, мовчали коли це відбувалося. померла дівчинка, то згадали шо було та чого не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus