USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переломи з часом загояться: повідомили про стан дівчини, яка із сестрою випала з вікна у Луцьку

22 Січня 2020 20:19
Дівчина, яка 8 січня разом із сестрою випала з вікна 7-го поверху у Луцьку, перебуває на лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні.

Про стан дівчини повідомив заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних, пише ВолиньPost.

Нагадаємо, на вулиці Конякіна із вікна багатоповерхівки випало двоє 15-річних дівчат. Неповнолітні виявилися двоюрідними сестрами, одна з них загинула на місці.

За словами Ігоря Дородних, дівчина знаходиться у свідомості, спілкується. Утім, каже медик, вона отримала перелом щелепи після падіння, тож її перевели на лікування у відділення щелепно-лицевої хірургії в обласній лікарні.

«Дякувати Богу, її стан стабільний. Переломи з часом загояться. Думаю, що все буде добре», – відзначив лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аноним Показати IP 23 Січня 2020 17:31
Одна из сестер дурачилась на балконе и начала падать. Вторая сестра пыталась ее спасти, не удержалась и выпала вместе с ней. Одна из сестер погибла. Какая? Ни из одной из заметок в прессе, понять кто погиб, а кто выжил не возможно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus