USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за 10 млн продають майно і приміщення російського банку

24 Липня 2022 14:17
Приміщення в центрі Луцька, яке належить підсанкційному російському «Промінвестбанку», та все майно виставили на продаж.

Оголошення розміщене на сайті Prozorro.sale.

Зокрема, на торги виставили частину нежитлового приміщення загальною площею 1 050,8 квм. Розташоване приміщення у Луцьку на вул. Степана Бандери, 20.

Крім того, на продаж виставлені також основні засоби в кількості 225 штук (банкомати, комп’ютери та офісне обладнання, меблі, сейфи, кондиціонери, телефони, комутатори та інше).

Стартова ціна лоту – 9,95 мільйона гривень. Торги мають відбутися 2 серпня.

Нагадаємо, 19 березня Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО від 11 березня про застосування санкцій проти двох російських банків: АТ «Сбербанк» та ПАТ «Промінвестбанк». Щодо останнього, то 99,772644% його акцій належить російській держкомпанії «ВЕБ. РФ», або «Внєшекономбанк». Ліквідація «Промінвестбанку» розпочалася 25 лютого на підставі рішення Національного банку України про відкликання ліцензії цієї установи, а цінні папери націоналізовані на підставі закону, що передбачає націоналізацію українських «дочок» Сбербанку росії та ВЕБ.рф.

До слова, в примітках до торгів вказано, що потенційним покупцем не може бути російська федерація або особи, пов'язані з державою-агресором, а саме:

громадяни рф, крім тих, що проживають на території України на законних підставах;

юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства рф;

юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є рф, громадянин рф (за винятком тих, хто проживає на території України на законних підставах), або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства рф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Липня 2022 10:01
Хто оцінив таке майно повинен бути наказаний 270 доларів за м2 Це майно народу знову дерибанять і ніякоі відповідальності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus