USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку за день загубилося двоє дітей

31 Серпня 2018 18:54
Сьогодні у Луцьку поліція двічі виявляла дітей, що загубились.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Близько 9 години, екіпаж патрульних отримав повідомлення від пасажирів, що в транспортному засобі загубилась дівчинка. Встановили, що її бабуся вийшла на зупинці, а дитина вийти не встигла і поїхала далі. Дівчинка розплакалась, а небайдужі пасажири зателефонували в поліцію.Полісмени заспокоїли 7-річну дитину, а невдовзі до зупинки підійшли її рідні.

А о 15 годині надійшло повідомлення, що біля ЦУМу виявили хлопчика, який виглядає розгублено. Дитина плакала, пояснила патрульним, що загубилась. 5-річного хлопця патрульні заспокоїли, пройшлись із ним по прилеглій території і виявили його бабусю, яка, перебувала неподалік. Жінці й передали дитину.

Патрульна поліція наголошує: посилено слідкуйте за дітьми, адже після канікул вони незібрані та розгублені, тому ставтесь до них з увагою і розумінням!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2018 22:16
По першому випадку саме я дзвонив в поліцію і саме я заспокоював дівчинку, бо саме всі пасажири виявилися буйдужими, двоє жінок трохи менше, бо саме вони спитали дитину чому вона плаче. Поруч з дівчинкою сиділа вагітна молода майбутня мама, яка і здавалася мамою дівчинки через що реакція на хникання дитини виявилася запізнілою. Так от ця жіночка могла б спитати дитину чому вона плаче, але вона взагалі не відреагувала. Двлє жінок виходили з маршрутки і могли б вивести дитину, зателефонувати до поліції, але не зробили цього. Я ж їхав набагато далі. І ви пишете що небайдужі?! Після спілкування з поліцією я остаточно зрозумів чому народ не хоче спілкуватися з ними. Коли заповнюючи папери вони спитали яка в мене освіта - це мене остаточно "вбило". Яке їм саме до цього діло? Ну прізвище, адреса, телефон, це зрозуміло, але для чого вся інша інформація? Приїхали більше ніж за 20 хвилин - за цей час будь що могло статися, дитина нервується, хоч я її і заспокоїв, та й в бабусі інфаркт міг статися. А ще хвилин зо двадцять на написання паперів. Це зближує народ до поліції?
Житель міста до Лучанин Показати IP 1 Вересня 2018 12:05
Це добре,що ви дійсно не байдужий і заспокоїли дитину,але як так бабуся вийшла дитина ні???та ту дитину за руку потрібно тримати,та й вийшла одразу слідкуй де дитина,халатність одним словом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus