USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Підприємливі діти» з Волині виготовляють сувенірну продукцію та намагаються заробити перші власні кошти

1 Травня 2024 21:39
У рамках міжнародного проєкту «Підприємливі діти: Луцьк - Люблін» вихованці Жидичинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 45, Луцького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 29 компенсуючого типу та учні Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13, Луцького ліцею № 26, Луцької гімназії № 17, які є учасниками проєкту та які набули умінь «підприємницької діяльності», розпочали свою власну діяльність — виготовляють сувенірну продукцію та намагаються заробити перші власні кошти.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Яку ж саме сувенірну продукцію (подарунок на згадку) своїми вмілими руками виготовляють діти?
Дошкільнята разом з вихователями Луцького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 29 компенсуючого типу (старша група «Сонечко») презентують та реалізовують у нашому місті найдревніші іграшки обереги, символ здоров’я, гарного сну — ляльки-травниці з використанням трав ромашки, меліси, м’яти, липи, шавлії.
Читати ще: У луцькому ліцеї відбулося неймовірне «Шоу талантів» підприємливих дітей

Дітвора Жидичинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 45 (старша група «Калинка») та школярики Луцької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 13 (3-А клас) виготовляють та реалізовують практичну, універсальну продукцію, виготовлену з натуральних тканин (льон) — шопери.
Читати ще: У Луцьку підприємливі школярі презентували свої уміння та захоплення на «Шоу талантів»

Реалізовують одні з головних оберегів українців, які символізують турботу, увагу, любов до себе та близьких, «пристрої» від темряви — свічки з вощини учні Луцької гімназії № 17 (3-В клас).
Читати ще: Вихованці луцького дошкільного закладу продемонстрували свої здібності на «Шоу талантів»

Купити ляльки-травниці, шопери, свічки з вощини можна безпосередньо в закладах середньої та дошкільної освіти, які є учасниками проєкту, а також в Музейному просторі «Окольний замок» (вул. Кафедральна, 1–А, м. Луцьк), «Центр туристичної інформації» (вул. Сенаторки Левчанівської, 2, м. Луцьк).

Додатково: відповідно до умов проєкту частину зароблених коштів буде передано для потреб ЗСУ.

Читати ще: Проєкт «Підприємливі діти: Луцьк-Люблін» відзначили за найкращу практику співпраці суспільства, бізнесу та влади

Контактні номери телефонів (0332) 720 605, 721 260 — відділ розвитку підприємництва та торгівлі департамент економічної політики Луцької міської ради.

Нагадаємо, Луцьк став першим містом України, яке є учасником міжнародного проєкту «Підприємливі діти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дід Панас Показати IP 2 Травня 2024 11:15
В дитини має бути дитинство, а не думки в голові, як бабло заробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus